Problem z oknem transferowym

matejand Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.03.2011, 12:33    Pytanie
Chce zedytowac sobie w edytorze pewna lige .ale mam problem z oknami transferowymi. Ustawiam sobie ,ze bedzie od 1.7.2010-31.8.2010 i 1.1.2011-28.02.2011 i w pierwszym sezonie tak jest ale w kolejnym zaczyna wedrowac. Mozna to jakos zmienic?

rainfall248 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.03.2011 16:28    #1
No spójrz na to logicznie.
Jak dajesz daty okien transferowych w 2010 i 2011, to jak komputer ma to potraktować dla następnych lat?
Nie bawiłem się nigdy edytorem, ale rozum mi podpowiada, że są 2 wyjścia:
- wpisujesz sam dzień i miesiąc jako datę, np. 1.7 - 31.8; 1.1 - 28.02
(choć na pewno ze względu na rok przestępny to będzie złe rozwiązanie ;s)
- wypisujesz daty okienek transferowych na najbliższe kilka(dziesiąt/set) lat, jeśli jest tam tyle miejsca.
A najlepiej daj screen jak to wygląda to może coś poradzę.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.