prowadzenie reprezentacji

elmoro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.03.2011, 23:10    Pytanie
Gram ligę rosyjską, mam już rok 2015, swoim zespolem awansowalem do pierwszej ligi rosyjskiej i idzie mi całkiem niezle (ostatnio 3 m-ce w lidze, gra w europejskich pucharach), ponadto prowadzę reprezentację RPA (z sukcesami w PNA). W rankingu managerów mam reputacje krajową (czy ona w ogóle sie zmienia?). Zastnawiam się czy jest możliwość objęcie innej reprezentacji niz RPA... Chciałem prowadzic jakąś reprezentacje z Europy, stąd gdy tylko jakiś coach zostaje zwolniony składam podanie o pracę. Jednak we wszystkich przypadkach jest podobnie - zostaje zatrudniony nieznany trener ale zawsze obywatel tego kraju, a moje podanie jest odrzucone. W Polsce np. trenerem jest Stawowy, w Chorwacji 32 letni chorwat itd. Czy to przypadek ? Czy mam czekać i pracować na lepsza reptuację, czy może jakiś bug w grze ? gram na ostatnich łatkach.

amenokoyane Młody aktywista

0
02.03.2011 23:28    #1
Niestety tak to jest. Nawet ze światową reputacją ciężko jest dostać pracę z topową reprezentacją, a nawet w jakimkolwiek dobrym klubie. Ja nawet ze światową reputacją, po wygraniu dwukrotnie ligi mistrzów, copa libertadores, brazylijskiej i argentyńskiej ligi, trzykrotnie serie a i mistrzostwa świata z Nigerią, znając chyba z 8 języków i tak okazałem się nieodpowiednim kandydatem na stanowisko trenera Cracovii ;p
Pozostaje mieć nadzieję, że nadchodząca łatka poprawi coś w tym względzie.

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 02.03.2011 o godz. 23:32

jarema Partyzant

0
07.03.2011 16:05    #2
Może to zależy od renomy klubu jaki prowadzisz. Kiedy grałem Realem i zdobywałem mistrzostwa Hiszpanii, puchar Hiszpanii, czy Ligę Mistrzów, (a reputacji nie miałem jeszcze światowej) reprezentacje same się po mnie zgłaszały, np. "Brazylia czy Francja wzywa"!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.