Pomocy nie daje rady już z tą grą

grzelu_sdz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2011, 14:16    Pytanie
Pomóżcie bo nie daje rady.Już chyba po raz N-ty zaczynam nową rozgrywkę i nic to nie daje.Gram WISŁĄ KRAKÓW i za każdym razem dupa.Pomożcie co robię źle.Gdy dochodzi do pierwszego meczu pucharowego to zawsze bęcki dostaje z leszczami.Taktykę myślę że mam dobrą od razu po rozpoczęciu rozgrywki od razu stosuje trening by toloi z tej że strony przy taktyce daje zgranie zespołu moi zawdonicy w sparingach wygladają bardzo kiepsko kodycja 40 po jednej rozegranej połowie ściągnałem tylko 4 piłkarzy już nie mam słów co robię źle.Może pies pogrzebany leży w rozmowach motywacyjnych ale w sparingach daje udowodnij że zasługujesz na grę w pierwszym składzie nie przejmujcie się wynikiem.POMOCY NIE ODPRAWIAJCIE MNIE Z KWITKIEM TO CHYBA NAJTRUDNIEJSZY MANAGER W JAKI GRAM

Craxa fan Młody aktywista

0
10.03.2011 15:39    #10
Ja zmieniam wszystkich w połowie, albo rotacyjnie. W 50 min. obrońców, w 60 min. pomocników itd. Po kilku sparringach są gotowi gry.
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

grzelu_sdz Partyzant

0
10.03.2011 15:52    #11
wszytkich zmieniam po połowie

rodem Młody aktywista

0
11.03.2011 09:23    #12
Z moich doświadczeń wynika że wpływ na poziom gry zawodników mają wypowiedzi na konferencjach prasowych i ogólnie mediach. Jeżeli wykorzystujesz do tego celu asystenta to go po prostu zmień. Kiedyś palnąłem jakieś głupstwo na konferencji to moi nie mogli się przez miesiąc pozbierać i prawie wszystko przegrywali

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.