Nieinstalujący się FM 2011. Windows 7 Ultimate x64. Wina płyty?

Dereds Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.03.2011, 22:45    Pytanie
Witam.
Miałem format całego kompa, zmieniłem system z XP 32 bitowego na ten z tytułu. Po zainstalowaniu sterowników, najpotrzebniejszych programów etc. Wziałem sie za instalowanie FM'a. Wkładam płytke, wybieram instalacje offline, wszystko idzie ok, instalacja przebiega niby pomyślnie, ale na koniec komunikat o mniej wiecej takiej treści: "instalacja powiodła się, jednak podczas jej wykonywania zaszło kilka błędów". Włączam FM'a a tam komunikat, że plik xxx.xx nie jest przeznaczony do działania w srodowisku Windows. Reinstalowałem kilka razy i za kazdym razem inny plik. Na moje oko, jest to zwalona płyta, albo zwalona ta cześć płty odpowiedzialna za instalacje offline.

1. Macie jakies pomysły?
2. Grę kupiłem na gram.pl tam chyba jest mozliwośc odesłania płyty a oni wysyłaja nową(prawda?) czy ktoś to już tak robił?

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.03.2011 13:53    #1
Spróbuj odpalić grę z katalogu, w którym ją zainstalowałeś, np. Dysk C/Program files/Sports Interactive/Football Manager 2011.
Darkness... for me is where I shine

Dereds Przodownik pracy

0
19.03.2011 18:00    #2
Nie działa, próbowałem. Jakies inne propozycje?

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.03.2011 18:54    #3
Popatrz tu, miałem taką samą sytuację.
http://www.cmrev(...)011.html

Jak nic nie zadziała to, zainstaluj grę, poczekaj parę dni, od czasu do czasu próbując ją włączyć, a potem zainstaluj grę jeszcze raz. Kiedy mnie nie działało, po prostu zostawiłem grę na kompie, a po tygodniu spróbowałem jeszcze raz zainstalować i jakimś cudem działało. Ale najpierw popróbuj tych rad z tematu z linku.
Darkness... for me is where I shine

wilq1993 Partyzant

0
19.03.2011 19:47    #4
próbowałeś na innym kompie zainstalować fma?
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution