Dzień dobry. Gram sobie już ósmy sezon Legią w FM 2011 i to co zaczęło mi się rzucać w oczy to to że jest tylko jeden zespół rezerw i to taki w którym nie mogą grać zawodnicy w wieku niż 21 lat. Powiem, że mnie to wkurza, bo co roku bo co roku muszę się pozbywać kilku piłarzy (tylko 2-3 trafia do pierwszej drużyny) a najmłodsi w ogóle nie grają. I jak usłyszałem w TV że Lechia Gdańsk ma i drużynę w ME i II zespół drugiej lidze to chciałbym się zapytać o taką rzecz. Czy jest to możliwe do zrobienia i było opłacalne dla gry gdybym stworzył klubom (chciałbym wszystkim klubom występującym w Polsce to zrobić) zespoły rezerw (grające albo we własnej lidze i pucharze albo mogące występować co najwyżej w 2-ej lidze oraz mogłyby występować w pucharze polski) i zespoły do lat 18 (tu z własną ligą i pucharem). Ponadto chciałbym uaktywnić z powrotem Puchar Ekstraklasy, by rezerwowi mogli grać. Zdaję sobie sprawę, że to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, ale łatwiej byłoby mi a i być może więcej utalentowanych polaków w późniejszych sezonach by się pojawiało.
Najnowsze posty