dodatkowe drużyny młodzieżowe i drużyny rezerw w Polskiej lidze

MateuszA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.03.2011, 15:26    Pytanie
Dzień dobry. Gram sobie już ósmy sezon Legią w FM 2011 i to co zaczęło mi się rzucać w oczy to to że jest tylko jeden zespół rezerw i to taki w którym nie mogą grać zawodnicy w wieku niż 21 lat. Powiem, że mnie to wkurza, bo co roku bo co roku muszę się pozbywać kilku piłarzy (tylko 2-3 trafia do pierwszej drużyny) a najmłodsi w ogóle nie grają. I jak usłyszałem w TV że Lechia Gdańsk ma i drużynę w ME i II zespół drugiej lidze to chciałbym się zapytać o taką rzecz. Czy jest to możliwe do zrobienia i było opłacalne dla gry gdybym stworzył klubom (chciałbym wszystkim klubom występującym w Polsce to zrobić) zespoły rezerw (grające albo we własnej lidze i pucharze albo mogące występować co najwyżej w 2-ej lidze oraz mogłyby występować w pucharze polski) i zespoły do lat 18 (tu z własną ligą i pucharem). Ponadto chciałbym uaktywnić z powrotem Puchar Ekstraklasy, by rezerwowi mogli grać. Zdaję sobie sprawę, że to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, ale łatwiej byłoby mi a i być może więcej utalentowanych polaków w późniejszych sezonach by się pojawiało.

Sztaficer Młody aktywista

0
21.03.2011 15:36    #1
Pobierz patche, z 11.1 nie wiem, ale w 11.2 na pewno w Polsce są drużyny: I, Rezerwy i U-18

Tobi18 Młody aktywista

0
21.03.2011 16:25    #2
Ale musiałbyś zacząć nową karierę chyba, aby mieć owe rezerwy.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

lukist Partyzant

0
21.03.2011 16:55    #3
za dużo roboty a podrugie na wypozyczenia ich daj tych co niemoga grac ja tak robie

stachu2424 Partyzant

0
22.03.2011 17:37    #4
[quote=lukist]za dużo roboty a podrugie na wypozyczenia ich daj tych co niemoga grac ja tak robie[/quote]

klub finalny sobie znajdz np.z 1ligi polskiej i po problemie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.