Włoski babol

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.03.2011, 19:21    Pytanie
Witam. Znalazłem fajnego grajka z Gwinei, do tego utalentowanego i chętnego do gry w Interze Mediolan. W środku sezonu (grudzień) postanowiłem zaoferować mu kontrakt wchodzący w życie 1 lipca 2014, więc po końcu sezonu 2013/2014. I tutaj pojawia się moje pytanie - wykorzystałem już transfer grajka spoza UE, więc gra pluje się o to, że na 1 rok można sprowadzić tylko jednego obcokrajowca. Spoko, ale zasada obowiązuje w ciągu całego sezonu. A skoro 1 lipca zaczyna się nowy, to chyba powinno się to nie pokazać ?
Mam szansę na przeprowadzenie tego transferu za pierwszym razem, czy nie ?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
28.03.2011 19:23    #1
A to nie jest tak, że we Włoszech ten sezon jakoś później startuje? Może poczekaj jakiś czas i spróbuj go zwinąć.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

buczek93 Młody aktywista

0
28.03.2011 19:50    #2
Na angielskiej wiki znalazłem coś takiego odnośnie kopaczy spoza UE
Unlike La Liga, which imposed a quota on the number of non-EU players on each club, Serie A clubs could sign as many non-EU players as available on domestic transfer. But since the 2003–04 season a quota has been imposed on each of the clubs limiting the number of non-EU, non-EFTA and non-Swiss players who may be signed from abroad each season,[20] following provisional measures[21] were had been introduced in the 2002–03 season, which allowed Serie A & B clubs to sign only one non-EU player in 2002 summer transfer window.

In the middle of the 2000–01 season, the old quota system was abolished, which no longer limited each team to having more than 5 non-EU player and using no more than 3 in each match.[21][22] Concurrent with the abolishment of the quota, FIGC had investigated footballers that used fake passports. Alberto and Warley, Alejandro Da Silva and Jorginho Paulista of Udinese,[23] Fábio Júnior and Gustavo Bartelt of Roma,[24] Dida of Milan, Álvaro Recoba of Inter, Thomas Job, Francis Zé, Jean Ondoa of Sampdoria, Jeda and Dede of Vicenza were banned in July 2001, for 6 months to 1 year.[25] However, most of the bans were subsequently reduced.

The number of non-EU players was reduced from 265 in 2002–03 season to 166 in 2006–07 season.[26] It also included players got EU status after their countries assessed into the EU (see 2004 and 2007 enlargement), made players likes Adrian Mutu, Valeri Bojinov, Marek Jankulovski and Marius Stankevičius no longer consider as non-EU players.

The rule had minor change in August 2004,[27] June 2005,[28] June 2006.[29][30] and June 2007.[31]

Since the 2008–09 season, 3 quotas have been awarded to clubs that do not have non-EU players in their squad (previously only newly promoted clubs could had 3 quota); Clubs that have one non-EU player have 2 quotas. Those clubs that have 2 non-EU players, are awarded 1 quota and 1 conditional quota, which is awarded after: 1) Transferred 1 non-EU player abroad, or 2) Release 1 non-EU player as free agent, or 3) A non-EU player received EU nationality. Clubs with 3 or more non-EU players, have 2 conditional quotas, but releasing two non-EU players as free agent, will only have 1 quota instead of 2.[32] Serie B and Lega Pro clubs cannot sign non-EU player from abroad, except those followed the club promoted from Serie D.

Big clubs with many foreigners, usually borrow quotas from other clubs that have few foreigners or no foreigners, in order to sign more non-EU players. Adrian Mutu joined Juventus via Livorno in 2005, at that time Romania was not a member of EU. Other case likes Júlio César, Victor Obinna and Maxwell whom joined Internazionale from Chievo (first two) and Empoli respectively.

On 2 July 2010, the quota reduced back to 1 and received the quota only after transferred a non-EU player to abroad or released a player as free agent.[33][34]
Ale nie wiem niestety od kiedy do kiedy w tych całych Włoszech jest sezon.

Falcon Przodownik pracy

0
28.03.2011 20:42    #3
Ja nie gram w Serie A ale można sprowadzić jednego w sezonie czy jednego na rok? Bo to jest zasadnicza różnica.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Kwa_Kwa_2415 Partyzant

0
28.03.2011 21:47    #4
Jednego spoza UE w sezonie...
Serce w bieli, krew w czerni, na zawsze Juve wierni!

buczek93 Młody aktywista

0
29.03.2011 15:52    #5
To teraz potrzebna mi tylko data trwania sezonu we Włoszech. Tak przy okazji - oni w realnym świecie za sezon uznają też letnie okienko transferowe ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.