Frekwencja

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.03.2011, 15:17    Pytanie
Witam. Gram Wartą Poznań.Mecze rozgrywam od początku gry na stadionie miejskim w Poznaniu (44tys - pojemnosc)
Mam taki problem. Na zapleczu ekstraklasy mialem frekwencje oscylującą w granicach 2-3 tys. Po awansie nic sie nie zmieniło. Inne kluby w ekstraklasie mają normalną liczbe kibicow na meczach, adekwatną do pojemnosci ich obiektu. Natomiast u mnie jest coś nie tak. Czy kluby mają przypisaną liczbę kibicow, ktorzy fatygują się na mecze ich druzyny? Help ;]
'Por Que?No Entiendo Por Que'

buczek93 Młody aktywista

0
29.03.2011 15:59    #1
Przypisaną masz liczbę kibiców, którzy mają karnety. Grubo ponad 90% z nich się pojawia regularnie na meczach domowych. Ale to dziwne - po awansie klasę wyżej powinieneś mieć minimum 2-krotne przebicie odnośnie liczby kibiców. Fani są proporcjonalni do sukcesów - im więcej tych drugich, tym chętniej ludzie chcą oglądać twój zespół na żywo. Może stadion nie jest twój/masz embargo na maks liczbę widzów ?
Sprawdź w edytorze właściciela stadionu, jeżeli nie jesteś nim ty to albo swój nominalny przebudowujesz albo stawiasz go od nowa. Albo to jakiś babol

unnical333 Partyzant

0
29.03.2011 16:10    #2
Nie chcąc zakładać nowego tematu napiszę tutaj ... Awansowałem Niecieczą do Ekstraklasy ... Klub zainstalował podgrzewaną płytę boiska, jednak ta się zepsuła ... Stadion ma pojemność ok 2000 miejsc ... Budżet oscyluje na ok -2mln ojro ... i tu moje pytanie Klub nie ma za co wybudować nowego stadionu ba nie ma za co nawet go powiększyć, więc co może się stać w najbliższym czasie ? Czeka mnie przejęcie ? Czy może jakiś hojny sponsor ... Bo mimo że na stadionie mam ciągle komplet wychodzę na - przy mocno okrojonych kosztach na pensję itp. ... ???

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.03.2011 o godz. 16:10

Szobinho Młody aktywista

0
29.03.2011 16:18    #3
no ciekawe. Gram oczywiscie na najnowszym patchu i tym uaktualnieniu polskiej ligi. Stadion to rzecz jasna miejski, przy ulicy bułgarskiej.Oczywiscie ani ja, ani też Lech nie jesteśmy właścicielami stadionu. Oni mają frekencje na poziomie prawie 30 tys. a ja teraz 3800 dokladnie;) Może ktoś jeszcze się wypowie.

EDIT: Ja mam to samo,mimo iż pensje dość okrojone, to wychodzę na minus. Sprawdzałem w finansach. Kwestią pierwszorzędną był... brak przychodów;) W I lidze przychody są niewielkie, a mając nawet określony budżet płacowy , to i tak pieniądze na pensje idą z klubowej kasy. Nie bedzie przychodów to zawsze bedziesz stratny. W hojnego sponsora wątpie. Czeka Cię zapewne koncorcjum;)

EDIT2: Może ktoś jeszcze się wypowie na temat frekwencji po awansie??

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 29.03.2011 o godz. 19:58

'Por Que?No Entiendo Por Que'

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.