Maksymalna liczba piłkarzy podczas tworzenia nowej gry

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.03.2011, 20:01    Pytanie
Witam. Mam dość słaby sprzęt - 1.6ghz procesor, 1gb RAM.
Sugerowany limit piłkarzy przy tworzeniu gry to 20K.
Aktualnie zrobiłem 8lig z 8 krajów. 18 tys piłkarzy wyszło.
Teraz moje pytanie - czy dodawanie innych lig na podgląd zwolni rozgrywkę?
Z tych 8 lig, 2 mam tylko pogląd, ale.... Mając te 6 lig, było już 18tys grajków, a dodając anglie oraz włochy na tylko podgląd,liczba piłkarzy sie nie zmienia. Kiedy dodaje kolejne tylko na podgląd,również liczba piłkarzy sie nie zmienia. Teoretycznie nie powinno to zwolnić rozgrywki, aczkolwiek czy przetwarzanie wyników z "tylko podglądowych lig" będzie długo trwało? Czy może to zwolnic gre?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

kvj Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.03.2011 20:37    #1
ja mam dwie gry: jedna na - 5*, druga na 2* i nie widze jakiejś zauważalnej różnicy

2,2GHz, 2gb ram
Jeziorak Iława!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.