Kupno zawodnika od największego rywala

Dagome Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.04.2011, 09:23    Pytanie
Czy da się kupić zawodnika od największego rywala ???

Np. gram sobie Chelsea i chciałbym kupić Szczęsnego, ale on nie chce do mnie przejść chociaż moja Chelsea ma większą reputację od Arsenalu...

Podobnie miałem z Rodwell'em którego w żaden sposób nie mogłem sprowadzić do Liverpoolu...

Da się jakoś obejść tą wrogość pomiędzy klubami ???

Falcon Przodownik pracy

0
05.04.2011 10:03    #1
Da się ale są to rzadkie przypadki.
Jak długo gram w fm to tylko 2 albo 3 razy mi się udało kupić gracza od największego rywala. I to tylko przez to że sypnąłem tyle szmalu ile było w klauzuli odejścia.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

dybciox Partyzant

0
05.04.2011 10:08    #2
Szczęsny nie chce do Ciebie przejść bo nie widzi w tym sensu. To nie jest ze względu na wrogość klubów, bo wtedy klub nie zaakceptowałby Twojej oferty.
Według mnie Szczęsny nie chce przejść, bo siedziałby na ławie, albo coś w tym stylu. Sprawdź jego samopoczucie (Profil --> Osobiste).
Aby do Ciebie przeszedł, spróbuj go chwalić w mediach i osiągać lepsze wyniki niż Arsenal (chociaż nie wiem czy to coś da, ale warto spróbować ;p)

Dagome Partyzant

0
05.04.2011 10:10    #3
Ale jeśli sam zawodnik nie jest zainteresowany ??? Da się wtedy coś zrobić ???

dybciox Partyzant

0
05.04.2011 10:59    #4
Chwal go mediach. Jeśli gra w swoim ulubionym klubie to go raczej nie wyciągniesz.
Szukaj innych zawodników na tą pozycję (za Szczęsnego może być Delac, ale lepiej posyłaj scoutów)

Wichura Partyzant

0
05.04.2011 15:44    #5
Mam problem prowadze Legie jestem szanowanym menedzerem i jakis czas temu mialem w swym zespole bardzo dobrego newgena wielki talent nazywal sie Sergey Arkhipov wypozyczylem go z CSKA Moskwa poczatkowo nie mogl przebic sie u mnie do 11 ale gdy sie udalo blysnal niesamowicie mialem z nim dobre relacje widac bylo ze gra w Legii sprawia mu przyjemnosc dzieki mnie zablysl w swoim klubie i do tego zostal powolany do reprezentacji Rosji lecz gdy chcialem go sprowadzic na stale to odmowil i powiedzial ze nie jest zainteresowany gra w moim klubie jego staty z gry w Legii to :2015-2016:10 meczy 3 bramki 1 asysta 2 razy gracz meczu ogolna ocena 7.16 niedlugo u mnie konczy sie sezon ostatnio tak dobrze mi sie wiedzie ze gdy mialem Arkhipova to dotarłem do finalu LM(lecz przegralem z Olympique Lyonnais) a teraz dotarłem do finalu LE(juz bez Arkhipova w składzie) mam sie zmierzyc z Man City.A ze pewnie przegram to bardzo chcialbym sprowadzic Arkhipova po sezonie.Dziwi mnie ze jak patrzylem w osobiste to jego ulubionym klubem jest wlasnie Legia.Co mam robić

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 05.04.2011 o godz. 15:51

wilq1993 Partyzant

0
05.04.2011 16:45    #6
bezproblemowo da się kupić, jeżeli zawodnik jest wystawiony na listę transferową, lub jest pokłócony i chce odejść.
tak ściągnąłem do Arsenalu Bale i Mikela.
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

buczek93 Młody aktywista

0
05.04.2011 20:24    #7
Grając Interem byłem niezwykle zainteresowany Javierem Pastore z Palermo. Ale włodarzy i zawodnika nie przekonało ani 55 mln euro, ani kokosy w kontrakcie (zarobki na poziomie Kaki z Realu Madryt), ani chwalenie w mediach. Bywa...

Wichura Partyzant

0
06.04.2011 12:45    #8
Zeby bylo smieszniej on by chetnie ze mna pewnie negocjowal tylko jak sie okazalo to jego agent pala nienawiscia do mnie i to on stoi na przeszkodzie choc twierdzi ze to Arkhipov nie chce przejsc do Legii

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.