Brak sparingów w nowych ligach.

janexdvd Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.04.2011, 16:39    Pytanie
Mam problem, może nie za poważny, ale znacząco zmniejsza komfort gry. W nowych ligach, czy to ściągniętych, czy utworzonych przeze mnie, inne drużyny nie rozgrywają sparingów w przerwie zimowej, tak samo moja drużyna nie gra zimą, jeżeli polecę asystentowi zaklepywać sparingi z innymi drużynami. Na 'czystym' FM nie mam takich problemów. Czy zna ktoś może rozwiązanie tego problemu?

ronaldek1 Młody aktywista

0
26.04.2011 17:50    #1
W przewie zimowej, kluby same proponują sobie sparingi.
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

janexdvd Partyzant

0
26.04.2011 17:53    #2
Nie o to chodzi. Pozostałe drużyny w ogóle nie grają żadnych meczy towarzyskich, mają, np. w Ekstraklasie, 3 miesiące bez żadnych spotkań. Forma i atrybuty piłkarzy spadają w tym czasie, że aż można się za głowę złapać.

janexdvd Partyzant

0
28.04.2011 17:17    #3
Przepraszam, że podbijam i możecie mnie uznać za natręta, ale proszę, niech chociaż jakaś osoba, która zainstalowała Polską Ligę Update zobaczy, czy nie występuje u niej taki problem. Będę wiedział czy coś nie tak jest z moim komputerem/FMem, czy to wina błędów edytora FM.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution