Atrybuty

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.05.2011, 16:30    Pytanie
Witam.
Mógłby mi ktoś wyjaśnić sytuację ze screena? Park trenuje normalnie, nie miał żadnej kontuzji od początku gry. Co prawda nie wystąpił w dwóch pierwszych meczach sezonu, ale w sparingach grał regularnie. Nie skarżył się na trening. Nie miał żadnego treningu indywidualnego, treningu pozycji czy zagrania. Trening ustawiony na 70%, 30% to taktyka. Spadek nastąpił nie podczas wakacji ani podczas okresu przygotowawczego, tylko po ostatnim meczu (sprawdzałem cofając się do save'a sprzed meczu). Skąd aż taki regres? I to na tylu atrybutach jednocześnie, z różnych kategorii treningowych?
Darkness... for me is where I shine

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.05.2011 16:31    #1
Dorzucam jeszcze screena treningu Parka. Inni skrzydłowi mają ten sam i nie zanotowali podobnego spadku.

EDIT: Sprawdziłem oba save'y (przed spadkiem i po spadku) Genie Scoutem i wyświetla on cały czas CA = 150, tak jakby regres nigdy nie nastąpił. Ale na screenie wyraźnie widać, że sporo atrybutów mu pospadało. O co tu chodzi?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.05.2011 o godz. 21:48

Darkness... for me is where I shine

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution