Transfer, a akceptowanie ofert

PanMagik Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.05.2011, 08:55    Pytanie
Witam, mam problem, otóż składam ofertę za zawodnika X, gdy ten nie ma żadnego zainteresowania na rynku.
Następnego dnia w grze otrzymuję wiadomość, że klub odrzucił ofertę, ponieważ nie chcę podejmować pochopnych decyzji.
Potem patrzę i widzę, że 2 kluby są w NIEWIELKIM stopniu zainteresowane.
Składam następną ofertę już 2 krotnie wyższą od wcześniejszej i co? Klub ją odrzuca, na domiar złego akceptuję o wiele niższą ofertę innego klubu.
I tu rodzi się pytanie, dlaczego tak jest?
Klub sprzedający i kupujący nie są powiązane niczym (klub filialny i patronacki) ani też nie gram z nimi w lidze.
Pomocy

Tobi18 Młody aktywista

0
06.05.2011 11:25    #1
Nie pokłóciłeś się z ich menedżerem może?
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

PanMagik Młody aktywista

0
06.05.2011 17:07    #2
Nie, nawet go chwaliłem i doopa.
Gram Legią i taka Flota mi podkrada zawodników i strasznie mnie to wku..rza.

Zymon Partyzant

0
06.05.2011 17:42    #3
może przy składaniu oferty ustaw okres odpowiedzi na tydzien.czy cos takiego.
był - będzie - jest zawsze IKS!

PDrasta Młody aktywista

0
06.05.2011 18:02    #4
Jeżeli skladasz przykladowo 500tyś za zawodnika i oferta została odrzucona, a oferta 100 tyś została przyjęta, może być tak, że klub oferujący 100tyś dał 600tyś, które spłaci za występy w lidze/gole w lidze/ po określonej ilości meczy, może też dać klauzule, cena odkupu, % zysku ze sprzedaży oraz % ze sprzedaży, co również wpływa na akceptacje ofert, daj 500tyś 10% zysku(czyli po sprzedaniu za 1mln(500tyś zysku płacisz druzynie 50tyś) lub 100tyś(jeżeli dałeś 10% ze sprzedaży) polecam dać Ci około 20% więcej ceny na kilka miesięcy, raczej zaakceptują

PS. Jeżeli Flota ci 'podkrada' zawodników to kogo ty kupujesz, ze do takiej druzyny chcą przechodzić? jaie warunki im oferujesz? zastanów się i może daj lepsze propozycje?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.05.2011 o godz. 18:05

Użytkownik uznał post za pomocny

Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.