Trening porady

Green Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.05.2011, 16:59    Pytanie
Witam jestem kompletnie nowym graczem serii fm,mam wersje 2011 i pisze z prosba o pomoc.Sam nieiwm jak stworzyc dobry program treningowy narazie planuje kozystac z PAC trainig sciagniety z FM Base.
Moze ktos poradzi jaki waszym zdaniem jest najlepszy program do sciagnieci waszym zdanie lub chociaz poda kilka wskazowek odnosnie wlasnorecznego tworzenia programow typu na ile ustawiac suwaki itp.
Licze na wasza pomoc i odzew
Pozdrawiam i dziekuje:)

Falcon Przodownik pracy

0
17.05.2011 17:16    #1
Ja osobiście korzystam z tego treningu
http://fm-ra(...)ger.html
Co do suwaków to niestety metoda prób i błędów.
Wiadomo że bramkarzowi dasz trenowanie umiejętności bramkarskie a nie np stałe fragmenty gry,obrońcy większy nacisk powinni mieć na taktykę itp itd.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Green Partyzant

0
17.05.2011 19:15    #2
Wlasnie slyszalem o ty treningu ale niemoge go otworzyc wszystkie inne ktore sciagnelem dzialaja a tego z tej stronki niemoge otworzyc pisze ze blad:(
Ktos jeszcze ma pomysly na dobry trening?

szfedo Przodownik pracy

0
17.05.2011 23:58    #3
Trening TUGa jest dobry. Młodzież z potencjałem (Sanogo, Kovacic, Vrsaljko, Nkoulou) rozwinęła się na zawodników światowego formatu. Głównie dzięki TUGowi który jest solidnym treningiem.

Trening seniorów
Trening juniorów

machaj88 Młody aktywista

0
18.05.2011 12:18    #4
Ja używam SK i moi zawodnicy osiągają maximum PA. Nie ujmując TUG'owi oczywiście, też jest dobry.
SK Trening

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.05.2011 15:03    #5
Też mam SK, faktycznie młodzi się świetnie rozwijają. Ale pojawia mi się pewien problem, nie wiem czy to od tego konkretnego treningu, ale fakt faktem na innym coś takiego mi się nie zdarzało. W pewnym momencie gry, któremuś z zawodników bez powodu leci w dół kilka/naście atrybutów jednocześnie. I technicznych, i psychicznych, i fizycznych. W Realu taki los spotkał kupionego Bale'a, w Man Utd Parka, w Arsenalu Diaby'ego, w Tuluzie Sissoko. Ale może to tylko u mnie, trening w każdym razie jest dobrze zrobiony.
Darkness... for me is where I shine

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.