Spec od taktyki - POSZUKIWANY !

Cinek1013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.05.2011, 17:11    Pytanie
Siemanko !
Mam pewien problem ze niezbyt sie znam na ustawianiu taktyk(lepiej mi wychodzi wyszukiwanie talentow :P)
Taktyki ktorymi gralem przewaznie byly sciagniete z tad :P
Gram Sevilla 1-wszy sezon ofensywe mam wg mnie zaje*****
Neymar/Kadlec/L.Traore/Hazard/Navas/Negredo/Fabiano - to nie sa slabi pilkarze
A wyniki i tak nie sa zadowalajace ...
Ma ktos jakis pomysl jak ich ustawic(nie musza grac wszyscy) gram 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi lub 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi i 1 defensywnym pomocnikiem w zamian za napastnika.
Z takim potencjalem ofensywnym powinienem kosic conajmniej miec 3-4 miejsce w Primera division a tutaj 7 ... - Koszmar
Jesli jest ktos zainteresowany udzieleniem pomocy niech napisze tutaj lub na PW to wysle screena skladu itd :)
Z gory dzieki

GuMkAzMaJtEk Partyzant

0
30.05.2011 14:55    #10
1. Po co masz tylu napastników? Po co polecacie mu kolejnych?
2. Po co tylu skrzydłowych? Po co polecacie mu kolejnych?
3. Czemu na ławce rezerwowych brak środkowych obrońców?
4. Czy Zokora jest wartościowym zawodnikiem w ataku?
5. Czy tem młody angol jest już teraz wystarczająco dobry?
W formacji obronnej tylko jeden zawodnik dobrze gra piłką. Zespół będzie miał problemy z jej utrzymaniem gdy przejdzie do ataku pozycyjnego. Powinieneś wciągać rywala tak aby strefa między jego obroną, a atakiem była jak największa tym bardziej, że grasz bardzo szybkimi bokami, a obrońcy i pomocnicy są świetni w odbiorze piłki.
Masz swiatowej klasy talenty w ofensywie. Nie potrzebujesz następnych. Skoncentruj się na tyłach.
Sprzedaj Juan Martina i sprowadź wartościowego bramkarza, a młodemu daj naukę u Palopa. Solidny bramkarz często kosztuje grosze.
Poszukaj zawodnika do srodka pola, który będzie dobry w rozgrywaniu piłki.

Cinek1013 Partyzant

0
30.05.2011 15:11    #11
1.Fabiano i Kone OUT - Niemoge znalezc kupców
2.Capel i Perotti OUT - To samo co wyzej
3.Niemoge znalezc solidnych i mlodych obroncow :)
4.Zokora raczej gra DP - Dobrze odbiera pilke :)
5.Za 1 sezon bedzie gral w pierwszym skladzie niezaleznie od tego czy Palop skonczy kariere
Co do formacji obronnej i pomocników kogo bys polecal zeby dokupic ??
Kto wg ciebie najlepiej z obrony gra pilka ??

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
30.05.2011 16:25    #12
obrona : Phil Jones do spółki z Chygryńskim tworzyli by fantastyczny duet środek polecam Jao Moutinho i ten drugi Fernandinho czy jakoś tak tez chyba z Porto , lub jeszcze na środek może być FErnando Gago czy Nuri Sahin

Del Partyzant

0
30.05.2011 17:47    #13
A pomoże mi ktoś odnośnie taktyki?;> Mam swoją, którą gram od jakiegoś czasu, ale chętnie bym przyjął pomoc w poprawie skuteczności. Jeśli ktoś chętny to poproszę o PM, wyjaśnię wszystko;)

amenokoyane Młody aktywista

0
30.05.2011 19:47    #14
[quote=GuMkAzMaJtEk]1. Po co masz tylu napastników? Po co polecacie mu kolejnych?
2. Po co tylu skrzydłowych? Po co polecacie mu kolejnych?
3. Czemu na ławce rezerwowych brak środkowych obrońców?
4. Czy Zokora jest wartościowym zawodnikiem w ataku?
5. Czy tem młody angol jest już teraz wystarczająco dobry?
.....[/quote]
Ten młody angol (Phil Jones) po paru sezonach jest najlepszym obrońcą/def. pomocnikiem w Anglii a może nawet w całej grze, podobnie w przypadku Babacara na ataku. Na pozycję: DPŚ polecam jest Fernando z Porto.

Cinek1013 Partyzant

0
30.05.2011 20:42    #15
ameno tutaj nie chodzi o Phila tylko mojego bramkarza (regen z Angli)
Kadlec jak narazie to poprostu miażdży co mecz to bramka albo asysta - naprawde kozak wiec Babacar odpada - Atak mam
Prawy obronca pilnie poszukiwany ;p
Srodkowi tez
Lewego mam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.