Urlop

Macioszek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.06.2011, 19:41    Pytanie
Witam. Mam pytanie. Sprowadziłem Cavaniego do Londynu(Arsenal) i zawodnik jest na Urlopie(od samego początku gdy przyszedł). Ile będzie na tym urlopie jeszcze ( jest już 5 dni). Może to BUG?

machaj88 Młody aktywista

0
07.06.2011 11:32    #10
[quote=Macioszek]Ale tak z ciekawości to można wyłączyć urlop w fmrte czy nie?[/quote]
Tak, można.

GuMkAzMaJtEk Partyzant

0
08.06.2011 17:14    #11
[quote=Magicc]Najlepiej wszystko pozmieniajmy sobie w FMRTE, tak jest! Zabijmy przyjemność płynącą z realizmu![/quote]
Zgadnij kto wstawił ten komentaż pod felietonem o FMowych moralistach:
Właśnie zadziwia mnie to podejście niektórych osób (i mówię tutaj nie tylko o tematyce FM-owej), które pełnię satysfakcji są w stanie osiągnąć tylko wtedy, gdy wykluczy się wszystkie potencjalne ścieżki postępowania poza tą jedną słuszną, tą którą kroczą oni. Oni wiedzą jaki masz być, jak masz postępować, a nawet jak masz grać w głupią grę. Wara! W życiu pojedynczego człowieka naprawdę dzieje się tak wiele rzeczy, że nie powinien mieć potrzeby pakować się nieproszony w życie innych. Niech każdy zajmie się swoimi sprawami, a wszyscy będą szczęśliwi.
Obłuda?

Magicc Ekspert

0
08.06.2011 18:38    #12
[quote2=GuMkAzMaJtEk][quote=Magicc]Najlepiej wszystko pozmieniajmy sobie w FMRTE, tak jest! Zabijmy przyjemność płynącą z realizmu![/quote]
Zgadnij kto wstawił ten komentaż pod felietonem o FMowych moralistach:
Właśnie zadziwia mnie to podejście niektórych osób (i mówię tutaj nie tylko o tematyce FM-owej), które pełnię satysfakcji są w stanie osiągnąć tylko wtedy, gdy wykluczy się wszystkie potencjalne ścieżki postępowania poza tą jedną słuszną, tą którą kroczą oni. Oni wiedzą jaki masz być, jak masz postępować, a nawet jak masz grać w głupią grę. Wara! W życiu pojedynczego człowieka naprawdę dzieje się tak wiele rzeczy, że nie powinien mieć potrzeby pakować się nieproszony w życie innych. Niech każdy zajmie się swoimi sprawami, a wszyscy będą szczęśliwi.
Obłuda?[/quote2]

Oj tam oj tam.

Nie odbieram nikomu prawa do oszukiwania gry (zdarzyło mi się kilka razy i FM stał się przez to strasznie nudny), ale uważam, że jak już ktoś oszukuje to powinien robić to we własnym zakresie i po cichu.

Obłuda? Niby czemu? Obie wypowiedzi (moim zdaniem) nie wykluczają się wzajemnie, zwłaszcza że udzieliłem odpowiedzi na pytanie postawione przez autora. Wyraziłem przy tym swoją opinię dotyczącą związku używania wszelkich "wspomagaczy", a malejącej przyjemności z gry. Aczkolwiek faktycznie mogłem wyrazić to w bardziej stonowany sposób, nie przeczę. Czy napiętnowałem takie postępowanie autora? Nie wydaje mi się. Nie miałem też na celu wchodzenia w jakiś moralizatorski ton, ale rzeczywiście moja wypowiedź mogła zostać tak odebrana.

I dziękuję, że uznajesz moje wypowiedzi za warte takiej pamięci, pochlebia mi to. Będę musiał uważać, bo widzę że najdrobniejsza niekonsekwencja może zostać wyłapana;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.06.2011 o godz. 18:38

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.