Wycofany z reprezentacji

suciak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.06.2011, 12:12    Pytanie
Mam taki problem otóż po 3 sezonach gry objąłem posadę menadżera reprezentacji Belgii która przegrała kolejny mecz (ostatni był towarzyski). Do składu chciałem powołać Boyate, który gra u mnie w klubie, a w składzie repry go nie było. Jednak nie mogę go powołać, bo jego status reprezentacji to "wycofany z reprezentacji". Ja jako menadżer klubu go nie wycofywałem z meczu, a jedyna czynność jaką mogę w stosunku do niego wykonać to "usuń z listy krajowej". Czy tak zostanie już na stałe? Czytałem gdzieś że można to zmienić w FMRTE ale tam nie ma opcji "wycofany z reprezentacji", jest tylko zadeklarowany dla kraju lub zrezygnował z kadry, obie opcje są odznaczone.

forzaKuba Partyzant

0
11.06.2011 12:26    #1
w fmrte w relacjach musisz zmienic "nieznane"- wartosc 50 na cokolwiek czyli lubi klub, osobę i wskazac cokolwiek

jedyny sposob zeby to naprawic... swoja droga na prawde denerwujacy blad

suciak Partyzant

0
11.06.2011 13:45    #2
Pomogło, wielkie dzięki

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.