Transfer

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.06.2011, 18:38    Pytanie
Hej wszystkim.
Wystawiłem ostatnio gracza na listę transferową i dostałem za niego dwie zadowalające mnie oferty. Zaakceptowałem je obie, ale transfer do żadnego z tych klubów nie doszedł do skutku. Dlaczego? Otóż sprzedawany przeze mnie piłkarz nagle doszedł do wniosku, że jest najlepszym defensywnym pomocnikiem na świecie i narzuca potencjalnym pracodawcom niebotyczne warunki finansowe. Przechodząc od biedniejszego klubu żąda wyższej pensji niż dostaje obecnie. Do tego większe premie, opłaty dla agenta itd. Wychodzi z tego głupia sytuacja, bo piłkarz, który w tym sezonie miał u mnie problem nie tyle w załapaniu się do 11, ale często nawet nie mieścił się w kadrze meczowej, ma wymagania, któremu nie potrafi sprostać Schalke ani nawet Liverpool. Zrozumiałbym jeszcze, gdyby żądał, bym dopłacał mu do tygodniówki (byłbym skłonny to zrobić byleby tylko się go pozbyć, a moje finanse mi na to pozwalają), ale on nawet o to nie prosi. Odrzuca oferty z uwagami do właściwie wszystkich punktów kontraktu.
Co mogę zrobić, by przeszedł on do jakiegoś zespołu?

P.S. Problem nie leży w tym, że nie chce on opuszczać mojego klubu- już z nim o tym rozmawiałem i pogodził się z odejściem.

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 16.06.2011, 18:40

Darkness... for me is where I shine

Magicc Ekspert

0
16.06.2011 18:53    #1
Nie podpieram tego żadnymi konkretami, ale na chłopski rozum będziesz musiał poczekać sezon albo pół żeby zawodnik zmiękł. Może wtedy zechce zmniejszyć swoje oczekiwania albo chociaż pójdzie na uzupełnienie tygodniówki. Po prostu trzeba klienta zniechęcić.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.06.2011 18:56    #2
Niby fakt, ale płacenie blisko 60 tys € tygodniówki piłkarzowi, który jest 3. w kolejce na jedno miejsce i nie gra praktycznie w ogóle, a jak już gra to zazwyczaj jest jednym z najsłabszych na boisku, przez najbliższy kilka/naście miesięcy to lekka przesada jak dla mnie. Poza tym liczyłem na te kilka mln € za niego, bo mam na oku paru ciekawych zawodników.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.06.2011 o godz. 18:57

Darkness... for me is where I shine

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution