Problem z pozwoleniem na prace

rockstarrr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.07.2011, 15:56    Pytanie
Witam wszystkich.
Obecnie prowadzę zespół Newcastle United ,będzie już 5 sezon i mam pewien problem z zawodniekiem który zwie się Nenad Tomovic. Zakontraktowałem go 3 lata temu ,początkowo nie dostał pozwolenia na prace ,ale odwołałem sie i ostatecznie je dostał.Na początku roku zostałem poinformowany że w czerwcu wygasa mu kontrakt. I tutaj mam problem ,bo oferuję mu kontrakt on się zgadza ale nie dostaje pozwolenia na pracę i tak w kólko.Spróbowałem tak żeby odszedł z klubu i wtedy z powrotem go chciałem zakontraktować ,ale on wtedy już nie chce do mnie przejść .
Mam nadzieję ,że wszystko jest zrozumiałe .Z góry dzieki.

Sztaficer Młody aktywista

0
10.07.2011 16:02    #1
Nie jestem pewien, czy w Anglii pozwolenia na pracę wydaje się okresowo, chociaż dotąd byłem pewien, że nie. No cóż, chyba nic na to nie poradzisz, chyba, że s&l dopóki nie zaakceptują mu...

rockstarrr Partyzant

0
10.07.2011 16:09    #2
Próbowałem i nic,nie dostaje pozwolenia i odchodzi .Chyba trzeba szukać kogoś nowego ,ale dzięki.

Falcon Przodownik pracy

0
10.07.2011 16:48    #3
Czasami zawodnik otrzymuje pozwolenie na pracę ale tzw. warunkowe. Jeśli w tym czasie, nie grał za często to nie chcą mu odnowić tego pozwolenia. Wpływ na otrzymanie pozwolenia może mieć również status w drużynie.
A i jeszcze jedno. Jakiej narodowości jest ten zawodnik?
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

rockstarrr Partyzant

0
10.07.2011 16:50    #4
Jest to Serb

Falcon Przodownik pracy

0
10.07.2011 17:17    #5
Trochę dziwne. U mnie Serbowie praktycznie zawsze dostają za 1 razem pozwolenie. Zazwyczaj problem jest jak chce kupić graczy z Ameryki PŁD. A nie masz może klubu filialnego w Belgii? Na dwa lata go wypożyczysz, dostaje obywatelstwo i nie ma problemu.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

rockstarrr Partyzant

0
10.07.2011 17:19    #6
Klubu filialnego w Belgii nie mam,ale i tak już po sprawie ,bo odszedł do Racingu Santander

zollw Partyzant

0
10.07.2011 18:40    #7
Moim zdaniem to jakiś błąd FM'a -,- W moim Realu miałem taki błąd że gdziekolwiek chciałem sprzedać Gago to chciał żebym mu wypłacał tygodniowo czy tam miesięcznie(nie pamiętam co ile jest wypłata w Hiszpanii) pensję w wysokości 80k euro , trzeba tu dodać że on u mnie zarabiał 55k -,-

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.