Artybuty taktyczne klubu

kabaruto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.07.2011, 22:00    Pytanie
Witam. mam pytanie sa takie atrybuty taktyczne klubu jak: gra na rozgrywającego, tempo, bezpośredniość, krycie, pressing, ofensywa itd można je znaeźć w edytorze dołączonym do gry. Mam pytanie. czy w czasie gry one się zmieniają? i czy mozna je edytować za pomocą jakiegoś edytoraczasu rzeczywistego? Bo w FMRTE czy jak ma ten edytor tego nie znalazłem.

Taher Młody aktywista

0
17.07.2011 23:49    #1
Cóż nie wiem w ogóle do czego są te atrybuty, jednak mam teorię
Te atrybuty działają wtedy gdy jakaś drużyna nie ma w ogóle sztabu trenerskiego, często też szaraków w zespole. Mimo wszystko musi przyjmować jakaś taktykę. Gdyby był menadżer wtedy drużyna grałaby futbol zaproponowany przez tegoż trenera, ale skoro go nie ma to gra wg. tych atrybutów klubowych. Zmieniać się nie powinny. Edytować nie wiem po co, skoro to działa tylko na tych słabiutkich zespołach bez lig, sztabu i piłkarzy.

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.07.2011 11:33    #2
Moim zdaniem atrybuty taktyczne klubu do spółki z atrybutami zatrudnionego managera odpowiadają za styl gry przeciwników. Gdzieś kiedyś czytałem, że miało to uniemożliwić silnikowi gry sytuację, w której taka Barcelona na przykład zwalnia Guardiolę a w jego miejsce wskakuje manager, który lubi defensywne 5-4-1.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
18.07.2011 11:39    #3
Dokładnie coś takiego jak pisze oldgunz. Atrybuty te odpowiadają za styl gry zespołu. Każdego, nie tylko tych, które nie mają menedżera.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.