Nie mogę zgłosić składu do kolejnej rudny pucharu Euro

rfl79 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.07.2011, 15:19    Pytanie
Mam problem, gdyż przejąłem w listopadzie (po dość długiej karierze Arsenalem) Juventus i teraz mam 2 lutego i okazało się, że w składzie Juve nie ma 4 , a tylko 3 graczy, którzy przez 3 lata byli szkoleni w Juve. Przejrzałem każdego zawodnika z drugiej drużyny i z juniorów i nie ma tego czwartego który nadawałby się do zgłoszenia. Przez to nie mogę z moją karierą ruszyć dalej i tu moje pytanie czy jest jakiś sposób, żebym mógł kontynuować moją karierę , czy będę musiał się zwolnić i znowu szukać nowego klubu :/ ?

pezot97 Partyzant

0
25.07.2011 15:24    #1
Zostwiasz jedno wolne miejsce czyli nie zglaszasz wszystkich tylko jednego mniej

Użytkownik uznał post za pomocny

Denn du bisst, was du isst. R+

rfl79 Partyzant

0
25.07.2011 15:31    #2
Wielkie dzięki , takie proste rozwiązanie, ale nigdy nie miałem takie sytuacji i nie mogłem wpaść :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.