Nie mogę zatrudnić piłkarza

gulchynsky Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.08.2011, 02:22    Pytanie
Witam,
Mam pewien problem, za nic w świecie nie mogę zatrudnić piłkarza z wolnego transferu. Gram Wartą Poznań w I lidze i chciałbym ściągnąć Żurawskiego, który aktualnie jest bez klubu. Ten jednak nie chce w ogóle nawet negocjować kontraktu. Próbowałem różnych sztuczek w FMRTE typu: zmiana reputacji klubu, poziom treningu i szkółki, finanse, poziom reputacji ligi, ustawiłem zawodnikowi siebie jako trenera i klub na ulubione dla zawodnika, zmniejszyłem maksymalnie jego reputację na bardzo słabego zawodnika, ale nic nie pomaga. Jest możliwość ściągnięcia go jakoś do klubu, czy muszę czekać aż zmieni zdanie?

carlosss89 Partyzant

0
02.08.2011 09:49    #1
Jak grasz w 2 lidze to nic dziwnego. A skoro prubowałeś juz wszystkich sztuczek nie pozostaje ci niz innego jak szukac kogos innego.

Krzychu80 Partyzant

0
02.08.2011 11:13    #2
Jest jeszcze zamiana piłkarzy. Wchodzisz w profil jakiegoś zawodnika (najlepiej słabego) zakładka zamiana piłkarzy i w drugim okienku wpisujesz Żurawski wyszuka Ci się Maciej Żurawski zaznaczasz go i klikasz na dyskietkę do góry.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.