Oficjalny edytor, pytania.

piter150 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.08.2011, 19:37    Pytanie
1.Przy tworzeniu rozgrywek zawsze jest "Poziom Rozgrywek", wiem, że przy krajowych ligach, oznacza on szczebel rozgrywek, ale co oznacza turniejach reprezentacyjnych np. MŚ, el.ME czy towarzyskim Turnieju Czterech Federacji, bo zawsze jest zaznaczony.
2.Młodzi piłkarze, którzy są drużynach juniorskich bądź rezerwach, mają PA ujemne, czyli losowe w danym przydziale, ale czy jeśli będę chciał mogę je zmienić na np.140 i czy to nie zaszkodzi.
3.W rozgrywkach zawsze jest "zespoły" i "zarejestrowane zespoły" czym to się różni i czy jeśli chce dodać reprezentacje, które zawsze będą tam grały to do którego działu mam dodać, mam na myśli wymyślony turniej towarzyski.
4.Czy poprzez oficjalnego edytora mogę "uruchomić" reprezentacje Niemiec i Japonii, jeśli tak to jak?
5.Czy mogę stworzyć towarzyski turniej z nieparzystą liczbą reprezentacji, coś w rodzaju Turnieju Czterech Federacji, ale z nieparzystą liczbą drużyn.
6.Czy mogę do Turnieju Czterech Federacji dodać Anglię, jeśli tak to jak?
7. W "zarejestrowane zespoły" są jeszcze "Rok" i "Informacje" co tam się wpisuje? Chodzi mi o towarzyski turniej reprezentacyjny. Czy jeśli nic w te pola nie wpisze to mi turniej 'nie wejdzie"?
8.Chcę stworzyć Puchar Narodów Nordyckich w którym udział ma wziąć 9 drużyn i Puchar Bałkanów gdzie udział ma wziąć także 9 drużyn, jednak gdy stworze, zapisze i dodam plik do gry nic niema, to samo jest gdy chce dodać Anglię do Turnieju Czterech Federacji, sam Turniej jest, ale Anglii niema. Moje pytanie brzmi dlaczego nic się nie zmieniło?
9.Czy jeśli chcę zmienić reguły w lidze np.co do ilości obcokrajowców lub co do ilości zgłaszanych piłkarzy, to jak to zrobić czy muszę tworzyć ligę od nowa czy jak?

Teraz coś z innej "beczki"
Jestem trenerem reprezentacji Islandii, chcę dodać sparing na przyszły rok i kiedy wchodzę w "zaplanuj sparing" klikam by dać następny rok gra się zawiesza, po prostu się zatrzymuje, nic nie wyskakuje, gra się nie wyłącza tylko po prostu się zawiesza, czemu tak jest i co z tym zrobić?

piter150 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.08.2011 04:09    #10
No błagam o odpowiedzi na moje pytania.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.