Problem z Ligą Europy!

JaroTheMaster Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.08.2011, 21:22    Pytanie
Witam ! Gram karierę Dundee United pierwszy sezon w FM 11. Wygrałem rywalizację w 3 rundzie kwalifikacji. Jest już październik, a te rozgrywki stoją w miejscu i nie są rozgrywane, żadne mecze. Gram na update v0.3 na 15 lipca, ale bez żadnego patcha, bo żaden mi nie działa. Pozdrawiam i licze na szybką odpowiedź!

Zymon Partyzant

0
07.08.2011 00:27    #20
[quote=Kamilx]Jaki jest sens kupowania takiej dennej wersji? [/quote]

W końcu ktoś powiedział prawdę o tej wersji....Wracając do tematu.Sprawdż w kalendarzu jaki masz terminarz spodkań...
był - będzie - jest zawsze IKS!

JaroTheMaster Partyzant

0
07.08.2011 00:41    #21
Jezu opanujcie się ludzie! 99% tej strony to same aniołki, które wszystko niby kupują. Do tej pory kupowałem każdą wersję FMa, ale tą kolega mi pożyczył na penie bo sam sobie ściągał więc oczywiście, że wziąłem i zacząłem grać bo w FM 10 nie ma uaktualnień na 15 lipca.

Amikowiec Młody aktywista

0
07.08.2011 00:42    #22
[quote2=Zymon][quote=Kamilx]Jaki jest sens kupowania takiej dennej wersji? [/quote]

W końcu ktoś powiedział prawdę o tej wersji....Wracając do tematu.Sprawdż w kalendarzu jaki masz terminarz spodkań...[/quote2]
tu akurat się zgodzę, że fm 2011 nie jest najlepszy zaraz obok fm 2009, ale z tak jest z tymi wersjami z nieparzystych lat, np. fm 2008 to dopracowany fm '07. I nie inaczej będzie z fm 2012, który będzie udoskonaloną wersją obecnego.

Zymon Partyzant

0
07.08.2011 03:13    #23
[quote3=Amikowiec][quote2=Zymon][quote=Kamilx]Jaki jest sens kupowania takiej dennej wersji? [/quote]

W końcu ktoś powiedział prawdę o tej wersji....Wracając do tematu.Sprawdż w kalendarzu jaki masz terminarz spodkań...[/quote2]
tu akurat się zgodzę, że fm 2011 nie jest najlepszy zaraz obok fm 2009, ale z tak jest z tymi wersjami z nieparzystych lat, np. fm 2008 to dopracowany fm '07. I nie inaczej będzie z fm 2012, który będzie udoskonaloną wersją obecnego.[/quote3]

Ja cały czas gram w FM2008 z uaktualnieniem Witer update fix.Moim zdaniem najlepszy FM....
był - będzie - jest zawsze IKS!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.