Pytanie o Crash Dumpach

Sztaficer Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.08.2011, 16:54    Pytanie
Cześć, pytanie jest krótkie. Słowem wstępu.

Grasz bez zapisu, od rozpoczęcia grasz drugi mecz, pierwszy wygrałeś 4 - 1. W tym już prowadzisz 3 - 1, a jest 86 minuta. Nagle... crash dump. Grasz je od nowa. Pierwszy remisujesz, a drugi przegrywasz... Na dodatek przed tym pierwszym po crash dumpie najlepszy strzelec wypada do końca sezonu z gry... Wkur...zony na maksa. Mam pytanie do Was, czy wczytanie zapisu jest według was jakby nie fair? W końcu to gra zagrała wobec mnie nie fair. Gdybym wczytał po pierwszej porażce byłoby to oszustwo. Ale tu najpierw wygrałem, a o błąd gry przegrałem.

Czy według was wczytanie w takiej sytuacji jest oszustwem?;>

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 12.08.2011, 16:57

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
12.08.2011 17:14    #1
Nie miałem takiej sytuacji, ale moim zdaniem nie.

Użytkownik uznał post za pomocny

Mar1992 Przodownik pracy

0
12.08.2011 17:26    #2
Dla każdego oszustwo to co innego. Dla jednego używanie Genie Scouta to "pomoc", a dla innych nierealne wzmocnienie.
Zdarzyło mi się to samo co Tobie, panie Sztaficer. Tylko, że ja przegrałem mecz, a gdy rozegrałem go ponownie, to już wygrałem, więc FM mi pomógł. :)
Przy FM można nauczyć się cierpliwości i samozaparcia.

Odpowiadając na Twoje pytanie: I tak i nie. Sam musisz sobie na nie odpowiedzieć. Spytaj sumienia, albo jeśli jesteś niewierzący, to posłuchaj głosu serca. ;)

Edt: Cholera ale pierdoły wygaduje! :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.08.2011 o godz. 17:28

Jose Mourinho Partyzant

0
12.08.2011 21:23    #3
Miałem takie same sytuacje jak ty i powiem szczerze byłem wtedy taki zdenerwowany, że dałem sobie spokój na parę dni. Później jednak wróciłem do tego save i jakoś z tym grałem. Sam do dzisiaj nie znam odpowiedzi na to pytanie. To jest moim zdaniem najczarniejsza strona FM'a :). Jakby te wyniki się powtarzały to ok, ale one zmieniają się diametralnie. To najgorsze co może się zdarzyć, ale ja zawsze jakoś z tym grałem, wiem to trochę wkurzające przecież to gra oszukała itd, ale jeśli przegrywałbym mecz i później wygrał to trochę jakbym ja oszukał więc u mnie wygląda to na konsekwencje totalną :) Od momentu gdy to mnie najbardziej zdenerwowało zapisuję ZAWSZE przed meczem i odrazu ZAWSZE po meczu. Wtedy jest ryzyko, że wynik zmieni sie tylko w jednym meczu, a nie kilku, więc każdy spadek morale nie wpłynie tak bardzo, że by pojawiła się passa porażek. Ale kieruj się sumieniem tak jak kolega wyżej napisał niektórzy używają innych scoutów itd, jeśli grasz bez tych wszystkich dodatków i wygrałeś mecz w taki sposób to potraktuj to jako nagrodę :). Gram trybem HC więc strasznie dotykają mnie takie porażki, a zwycięstwa traktuję jako nagrodę za cierpliwość i wytrwałość :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.