Prawo serii

Virhven Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.08.2011, 11:32    Pytanie
Czy da się jakoś oszukać to prawo serii, że po dobrych meczach zaczynam głupio przegrywać? Bo nie mogę osiągnąć przez to lepszego miejsca niż mi wyznaczono przed sezonem. Gram Dortmundem i niedawno przez to chcieli mnie wywalić.

cosnek Młody aktywista

0
15.08.2011 11:52    #1
jeśli grasz mecze ze slabszymi drużynami od siebie wystawiaj rezerwowych, możliwe że pomoże, i zmieniaj zawodników którzy mają gorszą formę

Użytkownik uznał post za pomocny

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.08.2011 11:53    #2
Zmiany, zmiany...
Jeśli nagle masz zastój, to pomaga zmiana taktyki lub graczy. Ustaw jakąś nową taktykę, daj pograć tym, którzy do tej pory grali mało i, bardzo ważne, nie nakładaj na zawodników presji. Powiedz im, żeby pograli trochę na luzie.

Użytkownik uznał post za pomocny

Darkness... for me is where I shine

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.