Realizm

maselko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.08.2011, 16:10    Pytanie
Czy macie nieraz takie nierealistyczne sytuacje/mecze? ...
ja przedstawie cos co mnie wkur**a w tej grze nieraz do tego stopnia ze wylaczam gre bez zapisywania...

tu przykład
Gram wisłą 2 mistrzostwa z rzędu ... w drugim sezonie cwiercfinal LM ... wszystko spoko ale tu przychodzi 3 sezon i co? 3 pierwsze mecze to tak
Wisła 1:1 Arka Gdynia
Wisła 1:4 Legia
Wisła 0:4 Puszcza Niepołomice(WTF?!! CO TO KUR** JEST)
Ten trzeci mecz to juz przesada jest... skład mam bez watpienia najlepszy w lidze...(do tego stopnia ze wedlug mnie gracze pierwszego składu Slaska Wrocław [drugie miejsce 2 razy mieli] nie zmiesciliby sie u mnie na ławce rezerwowych...) no bez przesady gdzie tu realizm jest... Z Bayernem Monachium potrafilem wygrac 3:1 a tu przegrywam z jakas wiocha Puszcza niepolomice no ludzie...

P.S
Właczylem teraz fm i przypomnialo mi sie ze zagralem nastepny mecz ligowy

Wisla 3:2 Gornik Zabrze... no pierwsze zwyciestwo choc i tak mnie nie zadowala...

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.08.2011, 16:14

kvj Partyzant

0
20.08.2011 15:34    #10
Hoffenheim po pierwszej rundzie jako beniaminek był pierwszy i tylko kontuza, zdaje się, Ibisevica przeszkodziła do awansu co najmniej do europejskich pucharów; kilka lat temu Kaiselslautern zdobyło majstra w bądź, co bądź mnocniejszej lidze niż polska, więc to też jest realistyczne
Jeziorak Iława!

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
20.08.2011 15:42    #11
Ruch też zdobywał Mistrzostwo Polski jako beniaminek :)
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

PDrasta Młody aktywista

0
20.08.2011 17:00    #12
Eintracht Frankfurt w poprzednim sezonie po rundzie jesiennej 7 miejsce, koniec sezonu - spadek :)

Często tak się zdarza jak u Ciebie:) Mając najlepszy skład w lidze jadą Cię jakieś cieniasy, nic na to nie poradzisz, taki urok FMa.

Często się też zdarzają bramki z tymi słabszymi rywalami takie:

Bramkarz wybija piłkę, pomocnik główkuje za obrońców napastnik biegnie i ma sam na sam po czym jest bramka, no i oczywiście z rogów :)
Na tego typu sytuacje nie ma jak porazić[jedynie cofnięta linia defensywy?]
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Sztaficer Młody aktywista

0
20.08.2011 18:59    #13
Korona, po 15 meczach 3, na koniec 12 albo 13, nie pamiętam :D

PanMagik Młody aktywista

0
20.08.2011 19:03    #14
Szukasz realizmu w FM? Dobry kawał :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.