Szalony pomysł

10kilan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.08.2011, 00:46    Pytanie
Zaczynając Legią 6 sezon ogarnęło mnie wielkie zniechęcenie. W ciągu tych kilku lat stworzyłem drużynę prawie idealną(jak na mój gust) ale po pewnym czasie człowieka ogarnia brak motywacji. Co z tego, że moja drużyna gra dobrze,skoro inne są baaardzo przeciętne i szczytem ich możliwości jest awans do fazy grupowej LE. Porównując naszych sąsiadów - Ukrainę to jesteśmy lata świetlne za nimi bo tam zarówno w LM jak i LE drużyny ukraińskie dochodzą daleko. Liga polska się nie rozwija i trzy gwiazdki to chyba szczyt jej możliwości. I tutaj chciałbym przejść do mojego ''szalonego''pomysłu. Otóż pomyślałem sobie,że podczas rozgrywki Legią utworzę drugiego menedżera i obejmę inny klub polski. W ten sposób podciągnąłbym trochę zszargany status polskiej kopanej. Myślicie że to miałoby sens? A może ktoś już tego próbował? Jedyny minus jaki w tym widzę to...ilość rozgrywanych meczów ~~40-50 x 2 = ~~100... to chyba ponad ludzkie siły. Mam nadzieję że pomożecie ;)

Demonir Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.08.2011 08:58    #1
Pomysł masz dobry, lecz taka liczba meczów faktycznie jest zbyt duża.
Ja proponuję objąć jak najlepszą drużynę, zatrudnić jak najlepszego asystenta i to jemu powierzyć prowadzenie drużyny w meczach ligowych. Ty tylko bądź odpowiedzialny za transfery. Gdy przyjdzie czas na europejskie puchary, przejmuj ster i rozgrywaj mecze samodzielnie.

I mam jeszcze drugą opcję:

sam przeprowadzasz transfery, ustawiasz taktykę, lecz w dniu meczu bierzesz jednodniowy urlop i drużyna powinna grać w tej samej taktyce co ustawiłeś wcześniej. Na polskie boiska powinno to wystarczyć

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.