Zniknęły statystyki z kariery

glinafun Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.09.2011, 13:32    Pytanie
Spójrzcie
29 czerwca:
http://i53.tinypic.com/2e0plqh.png
30 czerwca:
http://i55.tinypic.com/20fw852.png

Czytalem w FAQ FM'a że przyczyną może być zapisanie gry na innym save, zaś ja mam 3 savy z jednej gry i zapisuje na zmiane w razie jakiegoś crasha. Nie wiem o co chodzi... :(

Rekros Partyzant

0
01.09.2011 14:39    #1
Pozostaje Ci jedynie rozpocząć grę od nowa.

Magicc Ekspert

0
01.09.2011 15:10    #2
[quote=Rekros]Pozostaje Ci jedynie rozpocząć grę od nowa.[/quote]

Gucio prawda, brak statystyk piłkarzy niczego nie uniemożliwia, gra toczy się normalnie. Poza wkurzaniem niczego to nie zmienia.

Mi też zniknęły staty, ale dopiero po tym jak posypał się jeden save. Po tym zapisuję grę do kilku plików - poza statystykami jest jeszcze problem z niektórymi newgenami, którym dość długo wczytują się niektóre atrybuty (wzrost, waga, preferowana noga, data urodzenia itp). Jakoś pomimo tego gram sobie w najlepsze już dwa sezony od tego zdarzenia.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.09.2011 o godz. 15:13

Użytkownik uznał post za pomocny

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.09.2011 16:10    #3
Oczywiście grać można ale żeby przywrócić statystyki piłkarzy/a trzeba zacząć grę od nowa tak jak napisał Rekros i to jest rozwiązanie tego problemu.Od siebie dodam że ja bym nie grał w taka karierę w której posypały się statystyki za bardzo by mnie to wkurzało...Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.