FMRTE obawy

milolfc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.11.2011, 14:26    Pytanie
Mam zamiar zacząć grę jakimś klubem z 6 ligi angielskiej jednak do gry niezbędny jest mi FMRTE do wyszukiwania graczy. Będę używał tego programu wyłącznie do wyszukiwania graczy i tu trochę się obawiam że po pewnym czasie save sie spieprzy więc mam pytanie w jaki sposób mogę się zabezpieczyć przed crashem?

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.11.2011 14:29    #1
Save Ci się spieprzy, tylko wtedy, gdy coś zmienisz. Samo wyszukiwanie nic nie psuje.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.11.2011 o godz. 14:42

Darkness... for me is where I shine

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
05.11.2011 17:06    #2
Dokładnie.

Jeśli nie ingerujesz w save'a, to nic mu nie grozi. Chyba, że sobie przez przypadek klikniesz w programie ;P.

Niedługo (takie są spekulacje) ma się pojawić FM Genie Scout do Football Managera 2012, więc tam też będziesz mógł wyszukiwać zawodników i personel.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

carlosss89 Partyzant

0
05.11.2011 20:44    #3
Ja tam uzywam FMRTE i nie mam zadnych problemow. Robie codzienie savy na kilku plikach w razie czego. Gra sie psuje jesli przenosisz zawodnikow z klubu do klubu. Jesli natomiast zmieniasz atrybuty przyjmujac to jak ja to robie ze 1 atrybut to 1 pkt PA to nic sie nie psuje bo gra to traktuje jako rozwoj. Ja tylko PA niektorych zwodnikow zmieniam i nic sie nie dzieje. Gram i ciesze sie z uzywania FMRTE bo nadal nie zrobili dynamicznego PA.

Damian907 Partyzant

0
05.11.2011 21:24    #4
Dynamiczne PA? Jak ktoś się urodził "idiotą" albo "drewniakiem" to nie będzie z niego Messiego...
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.