Crash dupm - Porównywanie zawodników

TomiGNO31 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.11.2011, 17:14    Pytanie
Witam,
Ostatnio zaktualizowałem FMa do wersji 12.0.4 i pojawił się błąd - wywala mnie do Windowsa przy próbie porównania zawodników.
Ma ktoś jakiś sposób na to (oprócz unikania porównywania...) ? Czy trzeba poczekać na jakiegoś fixa??

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.11.2011 19:34    #1
Z tego co mi wiadomo problem występuje tylko i wyłącznie w pirackiej wersji gry od skidrow...w oryginalnym FM 2012 nie ma z tym problemów...pzdr

wilq1993 Partyzant

0
12.11.2011 23:38    #2
no to jednak kolega ma błędne informacje, bo w oryginałach też występują crashe ;/ żaden fix ci tego nie ogarnie - taki fm już jest i kropka.
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.11.2011 09:49    #3
Owszem występują bardzo rzadko i nie przy próbie porównywania zawodników,ten crash dump przy próbie porównywania zawodników występuje tylko i WYŁĄCZNIE w pirackiej wersji od skidrow...więc będę się upierał przy swoim zdaniu!- musisz czekać na fixa od skidrow to jedyna rada

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 13.11.2011 o godz. 09:52

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.