Kolory skórki

GloomyRaven Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.12.2011, 12:58    Pytanie
Korzystam ze skórki "7" (do pobrania np z: http://sejus(...)nie-2007)

Chciałbym edytować plik 'seven settings' - odpowiedzialny za wygląd skórki, w taki sposób żeby pozbyć się tych zielonych obramowań i zmienić je np na pomarańczowe (w załączniku pokazuję o jakie elementy skórki mi chodzi) - problem w tym że w pliku settings jest sporo ustawień i wszystko po ang i nie wiem które właściwości są odpowiedzialne za kolory o jakie mi chodzi :)

Swoją drogą może jest jakiś poradnik pl edytowania tych plików skórek? :)
Blue is the colour!

GloomyRaven Partyzant

0
11.12.2011 12:33    #1
Nikt nic?!
Blue is the colour!

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.12.2011 12:42    #2
Te "zielone obramowania" to pliki graficzne. Aby je zmienić, należy mieć pojęcie o programach edytujących grafikę rastrową. Jeśli chcesz to odezwij się na GG, mogę ci podać foldery, w których znajduję się te pliki.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

GloomyRaven Partyzant

0
23.01.2012 09:12    #3
Mogę poprosić o usunięcie tego postu?!
Blue is the colour!

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution