Gram wersje angielskojęzyczną więc znam tylko wskazówki po łangielsku.
Prowadzę Barcę, więc to raczej silny klub. Nie przegralem meczu do 53 spotkań więc morale są bardzo wysokie, rzekłbym nawet, że walczę z overconfidencem.
Otóż reakcja zawodników zależna jest od kilku czynników. Według mnie najważniejszy jest ich charakter,np. Alves reaguje lepiej na komentarze z pasją a gracze pokroju Xaviego czy Iniesty lepiej przyjmują pogaduszki w spokojnym tonie. Ja zwracam dużą uwagę na charakter zawodnika, więc Neymar czy Balotelli nie mają szans zagrać w moim teamie. Ogólnie graczom zazwyczaj daje ten koment "You have faith bla bla" i "Its a lot of work to do". Zazwyczaj reagują pozytywnie ale ja też mam problem...
Otóż często pojawia się info "seems happy" ze strzałką w gorę. Zastanawia mnie czy to dobrze, bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić gracza zadowolonego prze meczem z Valencia. Chyba raczej zmotywowany albo skupiony ale nie zadowolony, no bo z czego przed meczem.
Więc ja także mam pytanie czy "seems happy" to pozytywna reakcja czy raczej zawodnik będzie biegał "z głową w chmurach". PZDR
Użytkownik uznał post za pomocny
Najnowsze posty