Jakie umiejętności trenowane są dzięki jakiemu treningowi ?

AdiLDZ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.12.2011, 20:11    Pytanie
Siemanko.
Zacznę od tego, że przekonany jestem, że to pytanie nie raz było zadawane, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Moglibyście mi podać stronkę lub temat (jeżeli są takie) lub też napisać jakie umiejętności są trenowane dzięki jakiemu treningowi ?

Bo o ile łatwo się domyślić, że wykańczanie będzie trenowane dzięki treningowi strzałów, a krycie dzięki treningowi obrony, to już nie mam pojęcia, dzięki czemu trenowane są np. długie wyrzuty, dośrodkowanie, gra z pierwszej piłki, stałe fragmenty, technika, itd. Nie mam też pojęcia, np jakie dokładnie skille trenuje trener ofensywny.

Z góry wielkie dzięki !

Donci Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.12.2011 20:27    #1
Boze czleku przytrzymaj kursoe przy nazwie treningu i ci sie wyswietli co sie trenuje !

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.