PA- kiedy jest lepsze??

 D@ro Partyzant

Postów: 4
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 12.10.2006
Skąd: Katowice
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.07.2006, 06:31    Pytanie
moje pytanie dotyczy statystyki PA :
Kiedy zawodnik jest lepszy jesli ma PA np. -7 czy np. 180 ??????????
Wydaje mi sie ze 180 ale w dziale talenty zawodnik mial PA -7 i w opisie mial napisane ze ma bardzo dobre PA.

 Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Postów: 527
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 13.06.2006
Skąd: Kędzierzyn-koźle
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.07.2006 06:59    #1
PA -7 oznacza, że zawodnik losowo będzie miał od 120-140 PA.
-1 - 0-20
-2 - 20-40
-3 - 40-60
itd. aż do -10
Czyli 180 jest większe od -7.

 D@ro Partyzant

Postów: 4
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 12.10.2006
Skąd: Katowice
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.07.2006 07:08    #2
dzięki, w koncy ktos mi to wytlumaczyl

 Grzechoo Hajer Przodowy

Postów: 2255
Grupa: Ekspert
Dołączył: 07.06.2006
Skąd: Wrocław
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.07.2006 08:16    #3
Wystarczyło wpisać w wyszukiwarce to, czego szukasz i miałbyś wytłumaczone :]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.