Obcążenia treningowe

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.12.2011, 22:03    Pytanie
Czy za duże bociążenia treningowe mają wpływ na wzrost atrybutów. Mam 2 zawodników twierdzących, ze dowaliłem im za wysokie obciążenia- 1 podskoczył tylko jeden atrybut, drugiemu żaden (jedyny taki przypadek w drużynie) w pół roku. I tu rodzi się pytanie- czy mają na to wpływ obciążenia? Za wysokie obciążenia powodują tylko niezadowolenie zawodników, czy też słaby wzrost umiejętności? Nie chcę obniżać im treningu, bo wtedy to już kompletnie nic im nie urośnie.
Darkness... for me is where I shine

AdiLDZ Partyzant

0
30.12.2011 14:05    #1
Zgadza się, rozwijają się kiepsko z tego powodu, że nie są zadowoleni z treningów. Zmniejsz obciążenia a zobaczysz, że rozwój ruszy. Tylko skoro inni są zadowoleni, to nie zmniejszaj wszystkim, tylko dla tych dwóch stwórz osobne, lżejsze programy.

Damian907 Partyzant

0
30.12.2011 15:00    #2
U mnie sporo piłkarzy jest niezadowolnych z zbytniej intensywnoścoici treningu, co jednka nie przeszkadza im się dobrze rzowijać, ale ja mam b. dobrych ambitnych juniorów.

Pamiętajcie tylko że jest różnica między niezadoweleniem z programu treningowego, a nzdw. z intensywności treningu, to pierwsze jest znacznie gorsze.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.12.2011 o godz. 15:01

Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

0
30.12.2011 15:42    #3
Są niezadowoleni ze zbytniej intensywności.

A, i jeszcze jedno. Mój zawodnik opieprza sie na treningach. 3 miesiące z rzędu dostawałem raport, że nie przykładał na się na treningach. Ale kiedy w rozmowie indywidualnej mówię mu, że musi ciężej trenować, zeby grać w pierwszym składzie, to mówi, że wystarczająco ciężko trenował i się obraża. Co mogę mu powiedzieć, żeby przyłożył się na treningach? Z wyjątkiem może jeszcze 2-3 graczy, wszyscy inni mówią, że "faktycznie, trochę sobie ostatnio odpuścili", a tek, który wybitnie sobie odpuszcza nie ma sobie nic do zarzucenia. Dodam jeszcze, że ma 23 lata i może się jeszcze rozwijać, ale przez pół roku urosła mu tylko siła o1.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
30.12.2011 15:50    #4
No co? Do rezerw z chamem.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

0
30.12.2011 15:56    #5
Wysłałbyś Marcelo do rezerw?

qAd. Partyzant

0
30.12.2011 15:59    #6
Jak grasz Realem to masz jeszcze Fábio Coentrão

0
30.12.2011 16:07    #7
tu nie chodzi o to, kogo mam, a kogo nie. Chodzi o to, że Marcelo się opieprza, narzeka na obciążenia, nie rozwija, a jak mu się każe mocniej trenować to strzela focha. Może i mógłbym go opylić i postawić na Fabio, ale wolę Marcelo i już.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution