Emerytura

DiDi1992 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2012, 22:19    Pytanie
Czy wie ktos jak moge ustawic w fmrte i czy w ogole sie da, zeby zawodnik odszedl na emeryture w okreslonym przezemnie dniu?? Wlaczylem duza baze danych i tylko mam aktywna polska i holenderska lige, a po 4 latach gry mam 150 000 zawodnikow i jest taki smietnik, ze moj komputer ledwo to dzwiga. Nie wiem co jest tego przyczyna, ze nagle taka ilosc zawodnikow sie pojawila, ale to jest dla mnie chore, 50 000 zawodnikow jest bez klubu od 2 lat i tylko mi zamulaja komputer...
Vi er berømte Brann fra Bergen!

bartek048 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.01.2012 16:16    #1
Podbijam. Ja w fm11 mam sezon 14/15 i również od groma zawodników na wolnym. Mój gruz przestaje ogarniać powoli tą gre, a nie chce zaczynać nowej kariery żeby to jako tako szło

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.