Zgłaszanie zawodników do LM

dande Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.01.2012, 13:20    Pytanie
Witam,
jeżeli był temat podobny, to przepraszam, że powielam, ale nie znalazłem. Ciężko to nazwać problemem, ale na pewno jest to uciążliwe.
Opieram swój skład głównie na zawodnikach młodych. Mam kilku wygów, kilku po 25-27 lat zawodników, jednakże staram się jak najwięcej do gry wprowadzać zawodników w wieku 18-20 lat. W pierwszym sezonie West Brom zająłem 4 miejsce i gram w LM. Podczas zgłaszania zawodników do LM zgłosiłem tych co mogłem, a tych co mają 21 i mniej myślałem, że nie trzeba - w końcu zawsze tak było. Okazało się, że tylko kilku zawodników poniżej 21 lat może grać w LM , a reszta jest niedostępna. Jest to dość męczące, bo czasem ułożenie optymalnej 11 jest trudne... Dlaczego tak się dzieje?

wietnam Partyzant

0
11.01.2012 14:31    #1
Bo taki zawodnik, musi grać przynajmniej 3 lata w Twoim klubie. W przeciwnym razie musisz go zgłosić jak normalnego, dorosłego gracza.

Użytkownik uznał post za pomocny

dande Partyzant

0
11.01.2012 14:52    #2
Lipa, bo kiedyś tak nie było... No, ale ok :)

wietnam Partyzant

0
11.01.2012 15:35    #3
Tak, chyba niedawno to wprowadzili. Dowiedziałem się o tym, kiedy mój ulubiony klub - Chelsea nie mógł zgłosić Lukaku do LM, gdyż nie było już miejsc a gracz ma 18 lat.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution