Witam, podłączę się do tematu. Uzupełniam bazę danych w ligach hiszpańskich w tej wersji (dosyć zaawansowany etap). Dodaję i ewentualnie edytuję juniorów. Grając dłuższe kariery w Hiszpanii odnosiłem wrażenie, że po kilku latach (lub więcej) ciężko doszukać się dobrych juniorów. Możnaby rzec, że przy przemijaniu generacji "reprodukcje" są słabsze. Mam pytanie, czy newgeni przejmują PA po jakimś poprzedniku, czy jak to z nimi jest? Np. jest gracz Iker Casillas, idzie na emeryturę (przykładowo ma potential ability 190) i tworzy się w jego miejsce nowy junior z takim PA?
Uważam, że w rzeczywistości Hiszpania jest kopalnią talentów, ale z racji tego, że niewiele klubów ma uzupełnioną listę juniorów, ciężko wyławiać talenty - na początku gra ogólnie generuje bardzo słabych juniorów, którzy nadają się tylko do wyrzucenia. Mam na myśli 3 ligowe zespoły, w rzeczywistości nie jeden junior z takich klubów robi przyzwoitą karierę. Ciekawe czy ktoś jeszcze w tą wersję gra i będzie w stanie odpowiedzieć.
Najnowsze posty