Czy opłaca się grać dobrymi zespołami?

zollw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.01.2012, 20:38    Pytanie
Tak jak w temacie? W poprzednich fm'ach było to bardzo przyjemne oderwanie się od trudnych pojedynków itp, a w najnowszym jak jest? Mam Fm'a od początku jak tylko wyszedł ale jakoś nie mogę się przekonać żeby włączyć sobie mój kochany real, szczególnie przez to że nie da się tak łatwo ponoć ściągać dobrych piłkarzy, czy to jest prawda?

hera Młody aktywista

0
18.01.2012 20:54    #1
Chcesz łatwej i mało wymagającej rozgrywki - graj Realem albo innymi Manchesterami. Chcesz czegoś trudniejszego - zagraj kimś słabszym/słabym. Proste jak budowa dzidy. To nie jest pytanie z gatunku 'czy się opłaca', tylko 'czego ja chcę'. Co do piłkarzy - do Realu ściągniesz raczej każdego.

zollw Partyzant

0
18.01.2012 21:05    #2
kurde właśnie się tak zastanawiam, bo grać realem to jak zacząć grać w grę w której dostajemy sejwa od znajomego jak już ją przeszedł :)

hera Młody aktywista

0
18.01.2012 21:14    #3
Ja np. nigdy nie zaczynam rozgrywki wielkimi klubami, tyle się ograłem w managery, że dla mnie taka gra nie ma sensu. Z drugiej strony granie od 15 ligi boliwijskiej też mi się nie widzi, nie lubię mieć całego składu w newgenach po awansie do najwyższej ligi. Koniec końców polecam zagrać średniakiem, któremu bliżej do tego słabszego. Mój ulubiony typ rozgrywki.

edit: fajnie się gra spadkowiczami, albo beniaminkami.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 18.01.2012 o godz. 21:15

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
18.01.2012 22:11    #4
"Opłaca" to złe słowo. Ujmę zagadnienie w ten sposób - graj kim tylko ci się podoba, byle rozgrywka dawała ci przyjemność. Do tego przecież służą zabawki. A mi moim ulubionym Bayernem gra się zawsze tak dobrze jak nikim innym.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.