taktyka na słaby klub

milolfc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.01.2012, 14:55    Pytanie
Zaczynam grać w 6 lidze angielskiej. Próbowałem stworzyć własną taktykę jednak nie umiem tego zrobić do tak słabego klubu która z gotowych taktyk najlepiej się sprawdza?

GloomyRaven Partyzant

0
26.01.2012 15:04    #1
Najlepszą taktyką dla Ciebie może by było rozpoczęcie rozgrywki w Ekstraklasie którymś z lepszych klubów ;) - w takim klubie łatwiej nauczyć się obchodzenia z taktyką ;) .... potem dopiero rozpocząć karierę w słabszej lidze ;) Gotowych ani uniwersalnych taktyk nie znajdziesz ;) a stworzyć taką żeby odnosić sukcesy w 6 lidze jest bardzo ciężko ;) w zasadzie w 6 lidze jest ciężko i sama taktyka nie wystarczy - tam trzeba patrzeć na wszystko, mieć duuuużo cierpliwości - wiem coś o tym bo sam gram Folkestone Invicta :)
Blue is the colour!

milolfc Partyzant

0
26.01.2012 15:14    #2
wielkie dzięki:) no akurat tą cierpliwość mam ale teraz tak spojrzałem na dotychczasowe wyniki to po 8 kolejkach jestem 6. Gram Vauxhall drużyną która w prognozie miała 22 miejsce więc myślę że nie jest tak źle tylko że wyjazdy słabo idą

GloomyRaven Partyzant

0
26.01.2012 15:19    #3
to nie jest tak źle ... z grubsza radzę: pierwszy sezon graj jak się uda ;) - środek tabeli spokojnie osiągniesz ;) Skup się na składzie oceniaj kogo trzeba będzie się pozbyć po sezonie (niektórzy są totalnie za słabi, inni za dużo kasy pobierają :P) i szukaj ciekawych gzaczy bez kontraktu (wolnych). Drugi sezon będzie już lepszy i powalczysz o awans... ale jak mówię trzeba czasu i cierpliwości... nie da się i było by to tez dziwne awansować sezon po sezonie do Ekstraklasy :P No chyba że szejk wykupi Twój klubik hahaha
Generalnie poezji nie ma na początku bo i pracujesz ze zwykłymi drwalami i kelnerami ;)
Blue is the colour!

bartibis Partyzant

0
26.01.2012 15:31    #4
Grasz Vauxhall? To tak jak ja, tylko że ja w FM 2007. Moja rada jest następująca. Jeżeli masz stare wersje gry (im starsza tym lepsza) to graj w nią. W dawniejszych odsłonach było łatwiej kupić lepszych piłkarzy za bezcen. I przynajmniej mi dużo łatwiej robiło się taktyki.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
26.01.2012 15:32    #5
Ja gram w San Marino i na każdego przeciwnika (mocniejszego oczywiście) w LE sprawdzało się 4-4-2 Diament, znane też jako 4-1-2-1-2. Dzięki niej grając z potęgą światowego futblou (napiszę o tym później w manifeście) 2 razy wychodziłem na prowadzenie, jednak przegrałem 2-3
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution