Własna taktyka-pierwsze kroki

pawlik010 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2012, 13:15    Pytanie
Witam znudziła mi się gra gotowymi taktykami więc postanowiłem stworzyć własną i mam kilka pytań:
1.Jakim klubem zagrać na początek
2.Czy polecacie mi grać taktyką rezerwową chodzi i oto czy mieć ją
3.Lepiej stworzyć w kreakorze taktyk czy ręcznie

Tucznik Czynu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2012 13:48    #1
1. Wybierz klub, który będzie odpowiadał twoim ambicjom, czy chcesz od razu zwojować świat (Tottenham, Chelsea, Real) czy wolisz zbudować zespół od podstaw (2 liga, beniaminek, średniak). Łatwiej się gra klubami, w których znasz przynajmniej część zawodników ;).
2. Taktyka rezerwowa zawsze się przydaję, jeśli grasz z lepszym zespołem, mecz na wyjeździe, bądź zależy Ci na zachowaniu czystego konta. W skrócie: tak polecam.
3. Nie ma znaczenia, w kreatorze masz wszystko wytłumaczone co do joty (nie wiem czy tak to się pisze), więc jeśli tworzysz taktykę pierwszy raz może warto go wykorzystać. Jeśli jednak ustawisz wszystko tak samo, różnicy pomiędzy taktyką stworzoną z kreatorem i bez.
Hala Madrid!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.