Ratunku! Gra się wiesza...

Saint87 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2012, 23:56    Pytanie
Witam po raz pierwszy, niestety już w pierwszym poście muszę prosić Was o pomoc w związku z problemem w grze. Z góry przepraszam jeżeli zbytnio się rozpiszę... ;)

2 sezon gram Legią, wszystko szło sprawnie, poza błędem " xml parsing error not well- formed" który udaje mi się rozwiązać i nagle gra zatrzymuje się. Dokładnie 27 marca 2013 o 20.45, kilka dni przed derbami z Polonia przetwarzanie się zacina, przy grze w oknie widać, że po jakimś czasie "Football Manager 2012 (nie odpowiada) i gra się wyłącza, albo też muszę wyłączyć grę poprzez menadżera urządzeń... Próbowałem następujących rozwiązań:
- przeinstalowanie FM-a i steama
- zmieniłem widok gry na grę w oknie
- wyczyszczenie rejestru przez ccleanera
- usunięcie plików .ncf folderu steamapps
- usunąłem plik ClientRegistry.blob i sprawdziłem w steamie spójność gry...
- zmiana na wolne przetwarzanie wyników
- wzorem błędu "xml parsing error not well- formed" usunąłem folder związany z tym błędem
- nie pomaga dwudniowy urlop
- nie pomaga tygodniowy urlop
- nie pomaga miesięczny urlop
- gra przy steamie w trybie offline

Podczas drugiego sezonu mam uruchomione następujące ligi: angielska, argentyńska, brazylijska, białoruska, chorwacka, czeska, francuska, hiszpańska, holenderska, niemiecka (pierwsza i druga), polska(pierwsza i druga), serbska, słowacka, ukraińska i włoska. Wiem, że sporo, ale przy grze na laptopie z procesorem i7 2GHz i 6GB ramu uznałem, że sprzęt podoła...

Pytanie wobec powyższego brzmi następująco: czy macie, szanowni użytkownicy, jakieś pomysły co jeszcze można zrobić, aby gra ruszyła dalej? Zależy mi na tym bo grało mi sie całkiem przyjemnie, w Legii pojawił się chociażby Yaya Sanogo i JV of Hesselink, podjąłem też rozmowy z Borucem, Hamitem Altintopem, C. Fierro, E. Toressem... Przyjemnie mi się grało i żal byłoby tracić taką karierę...

Gra to oczywiście oryginał, dodam, że nie ściągałem żadnych plików, poza tymi które automatycznie ściąga nieszczęsny steam...

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.01.2012, 00:04

kmdrev Partyzant

0
29.01.2012 00:40    #1
Przestań używać edytorów, to po pierwsze.
Po drugie stwórz nową grę i daj tylko ligę polską i symulacje włącz do tej daty która podales wyzej i zobacz czy pojawi się błąd.

rodem Młody aktywista

0
29.01.2012 08:08    #2
Napisz na tym forum http://commu(...)C-users. Może ktoś z supportu każe ci wysłać save na ftp i ci go naprawi.
http://commu(...)e-SI-FTP

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution