Problem z datą powrotu po kontuzji

nuhi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.02.2012, 12:45    Pytanie
Witam,

Mam pewien dziwny problem. Otóż po reinstalacji gry (dawniej wszystko było ok) nie mogę sprawdzić w profilu zawodnika, ile pozostało mu do powrotu po kontuzji. Dawniej taka informacja pokazywała mi się pod atrybutami zawodnika (a nad statystykami z obecnego sezonu). Teraz w tym miejscu jest puste pole, nie ma nic. Mimo iż są inne sposoby na sprawdzenie powrotu, jest to dość uciążliwe. Ktoś ma pomysł dlaczego tak się stało?

Przy okazji chciałbym zapytać, czy aktualna wersja gry to 12.1.1? Trochę się w tym pogubiłem, bo jak załączam nową grę to mam tam bazę 12.0.0, a u góry obok napisu Football Manager 2012 jest wersja 12.1.1. Nie mam przekonania, czy mój Steam aktualizuje mi grę, czy nie. W każdym razie napisane jest, że nie ma w tej chwili żadnych aktualizacji do pobrania dla tej gry.

Pozdrawiam!

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
11.02.2012 12:53    #1
Steam sam pobiera najnowsze aktualizacje. Ja też mam taką sytuację jak Ty. Przy nowej grze pokazuje bazę 12.0.0 a w rzeczywistości jest to 12.1.1
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

nuhi Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
11.02.2012 14:12    #2
Dzięki, w takim razie z tym nie mam problemu. Gdyby ktoś wiedział, jak rozwiązać ten drugi problem to będę wdzięczny :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.