Witam. W 2013 roku przejąłem Romę w połowie sezonu która była w głębokim kryzysie zajmowała 11 miejsce w tabeli i grała beznadziejnie. Sezon zakończyłem na 6 pozycji i zapewniłem sobie grę w LE. Pomimo, że zacząłem grać lepiej to na stadion przychodziło zaledwie 30 tysięcy kibiców. Mówię trudno sezon stracony w następnym będzie lepiej.
Przed sezonem 20014/15 wzmocniłem sie, zrobiłem dwa głośne transfery przybył Tevez i Alonso, kibice byli zachwyceni, całkowicie przebudowałem skład i są tego efekty. Drużyna spisuje się świetnie mam 30 kolejkę i 8 punktów przewagi nad drugim Milanem. W LE dotarłem już do ćwierćfinału. Wszystko pięknie ale frekwencja jest beznadziejna!!
Średnia frekwencja 38 081/ (73 261 pojemność stadionu)
Średnie zapełnienie stadionu 51%!!!!!!!
Komplet widowni 0!
Dlaczego tak jest? Jakbym miał słabe wyniki mógł bym to zrozumieć, ale idzie mi świetnie, a kibiców jak nie było tak nie ma:/ Co może spowodować, że zacznie przychodzić na stadion więcej ludzi? Nawet derby z Lazio nie powodują większego zainteresowania :/
Przed sezonem 20014/15 wzmocniłem sie, zrobiłem dwa głośne transfery przybył Tevez i Alonso, kibice byli zachwyceni, całkowicie przebudowałem skład i są tego efekty. Drużyna spisuje się świetnie mam 30 kolejkę i 8 punktów przewagi nad drugim Milanem. W LE dotarłem już do ćwierćfinału. Wszystko pięknie ale frekwencja jest beznadziejna!!
Średnia frekwencja 38 081/ (73 261 pojemność stadionu)
Średnie zapełnienie stadionu 51%!!!!!!!
Komplet widowni 0!
Dlaczego tak jest? Jakbym miał słabe wyniki mógł bym to zrozumieć, ale idzie mi świetnie, a kibiców jak nie było tak nie ma:/ Co może spowodować, że zacznie przychodzić na stadion więcej ludzi? Nawet derby z Lazio nie powodują większego zainteresowania :/
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.02.2012, 12:16
Najnowsze posty