Polska liga

baszczu17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.03.2012, 18:36    Pytanie
Szukam jakiegoś uaktualnienia polskiej ligi(zależy mi na transferach blanco i novo oraz hernaniego do Pogoni) na domyślną bazę danych

WariatCFC Młody aktywista

0
05.03.2012 18:46    #1
Plik mojego autorstwa, zawiera uaktualnienie transferów na dzień 1.03.2012 w tym transfery w Europie, oraz w Polsce. Oczywiście zawodników, których nie było w bazie danych nie dodawałem do klubów. CA/PA tylko dla Piecha, Nakoulmy, Gola i Jędrzejczyka. Sztaby szkoleniowe również zmienione.
http://w557.(...)t_apdejt
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

WariatCFC Młody aktywista

0
05.03.2012 20:22    #2
Dostałem wiele donosów z prośbą o wrzucenie działającego linku, to wrzucam jeszcze raz, tym razem chyba działający. -> http://w527.(...)te_power
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution