Błąd w wyszukiwaniu zawodników.

miSiek CR7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.03.2012, 21:51    Pytanie
Witam. Dziś steam zassał mi najnowsze uaktualnienie, kontynuowałem swoją karierę Caen i kiedy otworzyło się okienko transferowe, chciałem znaleźć sobie zawodników przez wyszukiwarkę. Kiedy wchodze w Liste życzeń lub wyszukiwanie piłkarzy, zostaje przekierowany na główną stronę klubu. Kiedy próbuje wejść w wyszukiwarki przez bodajze "Klub>Transfery>Lista zyczen, lub cos takiego (wybor w menu klubu) otwiera mi się strona jakby konferencji, ale tlem sa rozne litery, nazwy moich zawodnikow. Po chwili wyskakuje crash dumps i gra sie wylacza. Nie moge wyszukac zadnego zawodnika ani zobaczyc swojej listy zyczen. Probowalem spojnosci plikow, robic nowa gre, rozne modyfikacje i ciagle to samo. Ma ktos na to jakis pomysl?

miSiek CR7 Partyzant

0
09.03.2012 13:20    #1
Ponawiam pytanie.

Azi Partyzant

0
09.03.2012 14:34    #2
Sprawdziłem i u mnie taki problem nie występuje.

GloomyRaven Partyzant

0
11.03.2012 11:51    #3
Mam podobny problem :/ czy ktoś wie o co może chodzić?!
Blue is the colour!

GloomyRaven Partyzant

0
11.03.2012 12:47    #4
U mnie okienko wyszukiwania zawodników/personelu przedstawia się o tak:
http://img44(...)0001.jpg
Blue is the colour!

miSiek CR7 Partyzant

0
11.03.2012 13:00    #5
Musisz zmienić skórkę. Bo odkrylem ze na tej nie dziala.
Mam jeszcze jedno pytanie.
Da sie ustawic zeby w skorce fahrentheit obok zdjecia zawodnika pokazywal się ten szesciokat pokazujacy umiejetnosci? Czesto na niego zerkalem i chcialbym go jakos uaktywnic:)

ittam8 Partyzant

0
11.03.2012 13:21    #6
u mnie z kolei nie działają raporty scoutów. wybieram zawodnika do obserwacji, po paru dniach przychodzi raport, klikam w niego a tam info że aby przygotować raport o zawodniku należy kliknąć w obserwacje itd...i tak w kółko. próbowałem uruchomić na ustawieniach domyślnych, sprawdzałem kompletność plików i nic. ten patch to jedna wielka amatorszczyzna.

GloomyRaven Partyzant

0
11.03.2012 14:08    #7
Dzięki miSiek ;) Pomogła zmiana skórki - troszkę szkoda ... przyzwyczajenia do starej ALE teraz mam http://sejus(...)bie-a-co - POLECAM ;)
Blue is the colour!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.