Irytujący problem z raportami

majozone Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.03.2012, 19:05    Pytanie
Witam. Gram Lechem obecnie mam rok 15paźdz 2016 i od pewnego czasu nie moge wejść w żaden raport meczowy jest to bardzo irytujące gdyż przedtem korzystałem z tej opcji i było wszystko ok. Bardzo proszę o szybką pomoc !

majozone Partyzant

0
21.03.2012 13:32    #1
Bardzo proszę o pomoc !

majozone Partyzant

0
26.03.2012 21:04    #2
Ponawiam prośbę o rozwiązanie problemu ;)

Azi Partyzant

0
27.03.2012 10:12    #3
Możesz napisać jakieś konkrety? Zdecydowanie za mało danych o problemie...

majozone Partyzant

0
27.03.2012 20:40    #4
wydaje mi się że bardziej tego problemu nie da się sprecyzować. Gram w FM12. Ogromna baza danych. Czas gry to ponad 60 dni. Od pewnego czasu mam problem gdyż nie mogę obejrzeć żadnego raportu meczowego zarówno w meczach ligowych jak i pucharowych. Po prostu klikam na wynik i nic się nie dzieje a powinno przekierować mnie do kolejnego ekranu (analiza meczu,oceny piłkarzy itp...)

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

0
28.03.2012 05:36    #5
FM przechowuje w swojej pamięci tylko pewną ilość raportów meczowych. Z biegiem czasu, te coraz starsze, znikają. Nie ma w tym nic dziwnego. Sprawdź czy możesz przejrzeć raporty w kilku ostatnich kolejek. Jeśli i one nie działają, to nie wiem. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem

majozone Partyzant

0
28.03.2012 15:39    #6
[quote="ElHarnasReaktywacja"]FM przechowuje w swojej pamięci tylko pewną ilość raportów meczowych. Z biegiem czasu, te coraz starsze, znikają. Nie ma w tym nic dziwnego. Sprawdź czy możesz przejrzeć raporty w kilku ostatnich kolejek. Jeśli i one nie działają, to nie wiem. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem[/quote]

Tak wiem tylko mój problem polega na tym, że nie moge otworzyć kompletnie żadnego raportu nawet tych ze spotkań rozegranych przed chwilą ;/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.