Zachęcenie zawodnika do przedłużenie kontraktu.

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.04.2012, 01:37    Pytanie
Jw. Wie ktoś jak to zrobić? Trzech podstawowych graczy nie są zainteresowani przedłużeniem kontraktu, a wygasa im dokładnie za rok. Mam początek sierpnia, więc ok. 4 miesiące żeby przekabacić ich na moją stronę. Pytanie tylko jak, w pomniejszych mają, że chcą odejść do większego klubu, niestety porozmawiać z nimi nie mogę, żeby ich np. uświadczyć w przekonaniu że ten klub ma wielką przyszłość bla bla itd. Wie ktoś co można by na to zaradzić?

techniczny Młody aktywista

0
11.04.2012 10:38    #1
Sprzedać ich za dobrą kasę i kupić lepszych :)
A na serio to chyba jedyne co ci pozostaje to wygrywać i ich chwalić. A nuż zmienią zdanie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.04.2012 o godz. 10:38

elnino Partyzant

0
11.04.2012 13:46    #2
uważam, że odejdą tak czy siak, więc lepiej w porę sprzedać ;)

nyord Partyzant

0
11.04.2012 15:05    #3
Dokladnie sprzedaj ich i kup lepszych w ich miejsce. No a jak na sile chcesz ich miec u siebie to tak jak juz wspominal techniczny wygrywaj i chwal ich, wtedy jedynie raczej moga zmienic zdanie

ElFideo Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
11.04.2012 16:30    #4
jeśli chcesz zaoszczędzić kłopotu to użyj edytora czasu rzeczywistego FMRTE, jeżeli takie coś cię nie kręci to ich sprzedaj, albo czekaj aż będą chcieli podpisać kontrakt tylko ryzykujesz tym że odejdą za darmo
CR7

szfedo Przodownik pracy

0
12.04.2012 21:30    #5
Dzięki za odpowiedzi, sprawa sama się rozwiązała ;} Wiedziałem, ze na wolnym ich nie zostawię, dlatego czekałem maks. tydzień do końca grudnia. O dziwo zechcieli w końcu podjąć rozmowy. Podpisali nowe 4-letnie umowy, co prawda trochę niska klauzula odstępności (każdy chciał około 200-300k €) no ale trzeba tego pilnować i odrzucać oferty. Szkoda mi ich było sprzedawać bo zawodnicy klasowi, a ich wartość była śmiesznie niska. O ile PŚ z łatwością bym dostał bo wyrosło ich na pęczki to dobrego szybkiego NS-a czy OL to ze świecą szukać. Szczególnie z moją 1,5 gwiazdkową reputacją ;D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.