Problem z rejestracją piłkarzy w RM Castilla.

ArsenalFan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.04.2012, 00:07    Pytanie
Witam. Napotkałem problem dotyczący rejestracji zawodników w filialnym zespole Realu Madryt. Mianowicie w sezonie 2015/ 2016 objąłem pierwszy zespól Królewskich,i zauważyłem, iż Castilla awansowała do ligi Adelante. Postanowiłem kupić kilku zawodników tak jakby do pierwszej drużyny, a potem przesłać ich do Castilli. I teraz zaczynają się schody, ponieważ menedżer Castilli nie może ich zarejestrować. Dodam tylko, że są to nie tylko świeżo sprowadzeni piłkarze, lecz także grający kilka lat w pierwszym zespole Realu Madryt, czy nawet wychowankowie szkółki tego klubu. Moje pytanie brzmi: czy da się jakoś "pomóc" w rejestracji tych piłkarzy, a jeśli nie to dlaczego? Bardzo proszę o odpowiedź.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.04.2012, 00:09

baaarciu Partyzant

0
14.04.2012 09:44    #1
na 99,9 % są zgłoszeniu u Ciebie w składzie czyli w LIGA BBVA :) musisz poczekać do końca sezonu, albo do drugiej rundy i nie zgłaszaj ich do swojego składu. :)
Pomogłem? Kliknij "pomógł" pod moim postem z prawej strony...

ArsenalFan Partyzant

0
14.04.2012 10:24    #2
Właśnie o to chodzi, że specjalnie ich wyrejestrowałem z pierwszego składu RM, bo mi zajmowali miejsce. Niektórych z kolei w ogóle nie próbowałem rejestrować, tylko ich sprowadziłem i od razu oddałem Castilli. Przeniosłem jednego z zawodników z Castilli do Realu Madryt, wszedłem w zakładke rejestracja składu i on nie jest zarejestrowany w pierwszej drużynie. Aha jeden ze sprowadzonych przezemnie do Castilli zawodników, 18 letni Nigeryjczyk na przykład może grać, ale to chyba dlatego, że jest u-19.

ArsenalFan Partyzant

0
14.04.2012 19:56    #3
podbijam temat, bardzo zależy mi na utrzymaniu Castilli w Lidze Adelante.

carlosss89 Partyzant

0
14.04.2012 21:40    #4
Nie wiem na ile FM zgadza się z rzeczywistością ale zawodnicy w rezerwach mogą występować tylko do 24 roku życia ale mogę się pomylić o rok :) Drugim powodem moze byc to zem moze nie mozna cudzoziemcow rejestrowac. Musialbys sie zagłębic mocno w Liga Adelante jakie sa tam reguły.
Hiszpania jest mocno ograniczona jesli chodzi o ludzi z poza UE :)

ArsenalFan Partyzant

0
14.04.2012 22:00    #5
Według wikipedii w Castilli nie mogą grać piłkarze pow. 23 lat, ale w FMie teoretycznie nie ma tej zasady. Przykład? Javier Acuna grał w Castilli w wieku 25 lat. Przerzuciłem też 22 letniego Derika, który jest rodowitym Hiszpanem i wychowankiem klubu i on także nie jest zgłoszony przez Castille. Poczekam jeszcze do połowy sezonu, może coś sie zmieni.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution