Zawodnik niezadowolony z treningu

Credt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.04.2012, 19:15    Pytanie
Witalski.
Od kilku miesięcy dostaję komunikat od jednego z trenerów, że mój zawodnik "jest ostatnio niezadowolony z treningu". Zaglądam, co chłopu dolega i widzę, że chciałby intensywniej pracować nad techniką. Nie ma sprawy - dostaje "Trening indywidualny - Technika" i "Intensywność - Wysoka". I pomimo tego cały czas ma jakiś problem. Nieważne, czy dam mu obciążenie niższe czy wyższe - za każdym razem coś mu nie pasuje.
Dla odmiany dawałem mu nieco inne aspekty do indywidualnego trenowania: podania, grę z pierwszej piłki, strzały z dystansu... może to też wlicza się w szeroko rozumianą "technikę". Nic z tego, nadal marudzi.
Mam nadal go olewać? Bo już nie wiem, jak mu dogodzić. Trenuje intensywnie chłopina tą swoją technikę, ale co dwa-trzy tygodnie dostaję informację, że pan grajek jest niezadowolony.
Co z takim fantem zrobić? Bug?

Sidorf Partyzant

0
29.04.2012 19:31    #1
Spróbuj zwiększyć obciążenie treningu techniki(panowania nad piłką bodajże) w panelu treningu "ogólnego".

Użytkownik uznał post za pomocny

Credt Partyzant

0
30.04.2012 13:38    #2
Super, pomogło.
Dzięki piękne, Sidorf. :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.